Eredeti Brother BP61GLA A4-es fényes fotópapír

Brother BP61GLA A4-es fényes fotópapír - 190 gsm. 20 lapot tartalmaz.

20 lapot tartalmaz

Kiváló minőségű eredeti Brother termék

Garantáltan professzionális minőségű dokumentumok

Termékleírás

BP61GLA_main

Kiemelt tulajdonságok

  • 20 lapot tartalmaz
  • Kiváló minőségű eredeti Brother termék
  • Garantáltan professzionális minőségű dokumentumok

Bemutatás

Az eredeti Brother BP61GLA A4-es fényes fotópapírt kifejezetten a Brother nyomtatóinkhoz terveztük úgy, hogy azzal Ön mindenkor garantáltan éles, kiváló minőségű és minden igényt kielégítő dokumentumokat tudjon nyomtatni.

Kellékek és kiegészítők

Több információ mutatása
Kevesebb információ mutatása

Bemutatás

Ha a BP61GLA A4-es fényes felületű fotópapírt választja, akkor biztos lehet abban, hogy mindig a legtöbbet fogja kihozni nyomtatójából és a legkiválóbb minőségű dokumentumokat fogja nyomtatni. 

A BP61GLA fotópapírral az Ön Brother lézernyomtatója a lehető legjobb teljesítményt fogja nyújtani, gyorsan, hatékonyan és 100%-os pontossággal fog nyomtatni, így a papír mindenkor ideális választás fényképek és poszterek nyomtatásához.

A BP61GLA fotópapír eredeti Brother termék, így Ön biztos lehet abban, hogy azt rendkívüli gondossággal és szakértelemmel tervezték, hogy mindenkor a legkiválóbb minőségű dokumentumokat tudja vele nyomtatni. Miért kockáztatna? Egy olcsóbb, nem-márkás papírral gyengébb minőségű dokumentumokat nyomtathat, azonban a mi termékeink használatával az elsőrangú eredmény mindenkor garantált.

Creative Center

Látogasson el a Brother Creative Center, ahol több mint 2000 olyan sablont talál, amelyet személyre szabhat és elkészítheti saját, egyedi megjelenésű dokumentumainak és kreatív projektjeit.

A Business Center számos olyan marketinganyagot kínál, amelyek segítségével figyelemfelkeltő anyagokat készíthet munkahelyén, beleértve a névjegykártyákat, számlákat, szórólapokat és plakátokat, amelyek mindegyike személyre szabható.

Függetlenül attól, hogy önálló vállalkozóként vagy kisvállalkozásként működik, Cretive Center oldalon található, intelligens sablonok segítségére lesznek, ha látványos dokumentumokat szeretne készíteni.

A Home Center-ben sok-sok ötletet talál, amelyeket papírral tud megvalósítani, legyen szó akár oktatási segédeszközökről és játékokról -amelyeket a gyerekek is kipróbálhatnak - vagy vidám dekorációkról, amelyekkel különleges alkalomra emlékezhetünk, netán papír kézműves formatervezésről. Ezek a sablonok teljesen kizárólagosak a Brothernél.

Rengeteg újdonságot felfedezhet - és mindez teljesen ngyen a rendelkezésére áll.

Vissza a tetejére