Eredeti Brother BP60PA3 A3-as tintasugaras nyomtatópapír

Brother BP60PA3 A3-as normál tintasugaras nyomtatópapír - 75,5 g/m2. 250 lapot tartalmaz. 

250 lapot tartalmaz

Kiváló minőségű eredeti Brother termék

Garantáltan professzionális minőségű dokumentumok

Termékleírás

BP60PA3_main

Kiemelt tulajdonságok

  • 250 lapot tartalmaz
  • Kiváló minőségű eredeti Brother termék
  • Garantáltan professzionális minőségű dokumentumok

Bemutatás

Az eredeti BP60PA3 A3-as normál tintasugaras nyomtatópapírt szakértőink úgy tervezték, hogy az minden Brother nyomtatóval kompatibilis legyen, így Ön biztos lehet abban, hogy mindenkor kristálytiszta, éles minőségben, problémamentesen fog nyomtatni.

Kellékek és kiegészítők

Több információ mutatása
Kevesebb információ mutatása

Bemutatás

Ha a BP60PA3 A3-as tintasugaras nyomtatópapírt választja, akkor biztos lehet abban, hogy mindig a legtöbbet fogja kihozni nyomtatójából és a legkiválóbb minőségű dokumentumokat fogja nyomtatni. 

A BP60PA3 nyomtatópapírral nyomtatója a lehető legjobb teljesítményt fogja nyújtani, gyorsan, hatékonyan és 100%-os pontossággal fog nyomtatni, így a papír mindenkor ideális választás listák, poszterek, stb. nyomtatásához.

A BP60PA3 nyomtatópapír eredeti Brother termék, így Ön biztos lehet abban, hogy azt rendkívüli gondossággal és szakértelemmel tervezték, hogy mindenkor a legkiválóbb minőségű dokumentumokat tudja vele nyomtatni. Miért kockáztatna? Egy olcsóbb, nem-márkás papírral gyengébb minőségű dokumentumokat nyomtathat, azonban a mi termékeink használatával az elsőrangú eredmény mindenkor garantált.

Creative Center

Látogasson el a Brother Creative Center, ahol több mint 2000 olyan sablont talál, amelyet személyre szabhat és elkészítheti saját, egyedi megjelenésű dokumentumainak és kreatív projektjeit.

A Business Center számos olyan marketinganyagot kínál, amelyek segítségével figyelemfelkeltő anyagokat készíthet munkahelyén, beleértve a névjegykártyákat, számlákat, szórólapokat és plakátokat, amelyek mindegyike személyre szabható.

Függetlenül attól, hogy önálló vállalkozóként vagy kisvállalkozásként működik, Cretive Center oldalon található, intelligens sablonok segítségére lesznek, ha látványos dokumentumokat szeretne készíteni.

A Home Center-ben sok-sok ötletet talál, amelyeket papírral tud megvalósítani, legyen szó akár oktatási segédeszközökről és játékokról -amelyeket a gyerekek is kipróbálhatnak - vagy vidám dekorációkról, amelyekkel különleges alkalomra emlékezhetünk, netán papír kézműves formatervezésről. Ezek a sablonok teljesen kizárólagosak a Brothernél.

Rengeteg újdonságot felfedezhet - és mindez teljesen ngyen a rendelkezésére áll.

Vissza a tetejére