Eredeti Brother BP60MA matt A4 tintasugaras papír

Brother BP60MA matt A4 tintasugaras papír 145 gramm súllyal. 25 lapot tartalmaz. 

A csomag 25 lapot tartalmaz

Kimagasló minőségű Brother kellékek

Garantálja, hogy a nyomatok a legjobb minőségűek legyenek

Termékleírás

BP60MA matt A4-es papír

Kiemelt tulajdonságok

  • A csomag 25 lapot tartalmaz
  • Kimagasló minőségű Brother kellékek
  • Garantálja, hogy a nyomatok a legjobb minőségűek legyenek

Bemutatás

Úgy tervezték, hogy tökéletes harmóniában dolgozzon a Brother készülékével. Az eredeti BP60MA matt A4 méretű tintasugaras papír biztosítja, hogy nyomatai jól olvashatóak, élesek és lenyűgöző megjelenésűek lesznek.

Kellékek és kiegészítők

Több információ mutatása
Kevesebb információ mutatása

Bemutatás

Válassza a BP60MA matt A4 tintasugaras papírt, ha kristálytiszta dokumentumokra van szüksége.

Ideális megoldás levelek, számlák, jegyek nyomtatásához. A BP60MA matt papír tökéletesen működik a Brother készülékekkel és biztos lehet benne, hogy maszatolástól mentes nyomatokat készíthet vele.

Mivel a BP60MA papír eredeti Brother kellékanyag, így nem kell attól aggódnia, hogy olyan típusú hibák fognak fellépni a nyomtatáskor, mintha nem eredeti kelléket használna. Miért kockáztatná nyomtatója működését és a kimagasló minőséget egyszerre?

Creative Center

Látogasson el a Brother Creative Center, ahol több mint 2000 olyan sablont talál, amelyet személyre szabhat és elkészítheti saját, egyedi megjelenésű dokumentumainak és kreatív projektjeit.

A Business Center számos olyan marketinganyagot kínál, amelyek segítségével figyelemfelkeltő anyagokat készíthet munkahelyén, beleértve a névjegykártyákat, számlákat, szórólapokat és plakátokat, amelyek mindegyike személyre szabható.

Függetlenül attól, hogy önálló vállalkozóként vagy kisvállalkozásként működik, Cretive Center oldalon található, intelligens sablonok segítségére lesznek, ha látványos dokumentumokat szeretne készíteni.

A Home Center-ben sok-sok ötletet talál, amelyeket papírral tud megvalósítani, legyen szó akár oktatási segédeszközökről és játékokról -amelyeket a gyerekek is kipróbálhatnak - vagy vidám dekorációkról, amelyekkel különleges alkalomra emlékezhetünk, netán papír kézműves formatervezésről. Ezek a sablonok teljesen kizárólagosak a Brothernél.

Rengeteg újdonságot felfedezhet - és mindez teljesen ngyen a rendelkezésére áll.

Vissza a tetejére