1. Home
  2. Kellékek
  3. LC129XLBK

Eredeti Brother LC129XLBK nagytöltetű tintapatron - fekete 

Brother LC129XLBK nagytöltetű fekete tintapatron - 1 patron / csomag. Akár 2400 oldal nyomtatására.

Ezt az eredeti Brother LC129XLBK nagytöltetű tintapatront kifejezetten arra terveztük, hogy használatával Ön minden alkalommal költséghatékonyan és kiváló minőségben tudjon nyomtatni. Tintapatronainkkal mindenkor kristálytiszta, élénk színű dokumentumokat fog nyomtatni és megvédi nyomtatóját a nem-eredeti termékek által okozott potenciális meghibásodásoktól.

Kiemelt tulajdonságok

  • Kb. 2400 oldal nyomtatására elegendő
  • Kimagasló minőségű Brother kellékek
  • Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Bemutatás

Az LC129XLBK nagytöltetű tintapatronnal az Ön nyomtatója minden igényt kielégítő, tökéletes minőségben fog nyomtatni. Az LC129XLBK nagytöltetű tintapatronnal több oldalt tud nyomtatni, mint egy standard patronnal anékül, hogy a kiváló minőségen csorba esne.

Meglehet, hogy az interneten kapható olcsóbb csere patron is, de kizárólag az eredeti LC129XLBK tudja garantálni Önnek azt, hogy a nyomtatója a megszokott gyors és hatékony teljesítményt nyújtja.

Tehát ne késlekedjen, még ma rendelje meg a Brother LC129XLBK fekete tintapatront, amellyel hosszú távon biztosan pénzt fog megtakarítani.

Creative Center

Látogasson el a Brother Creative Center, ahol több mint 2000 olyan sablont talál, amelyet személyre szabhat és elkészítheti saját, egyedi megjelenésű dokumentumainak és kreatív projektjeit.

A Business Center számos olyan marketinganyagot kínál, amelyek segítségével figyelemfelkeltő anyagokat készíthet munkahelyén, beleértve a névjegykártyákat, számlákat, szórólapokat és plakátokat, amelyek mindegyike személyre szabható.

Függetlenül attól, hogy önálló vállalkozóként vagy kisvállalkozásként működik, Cretive Center oldalon található, intelligens sablonok segítségére lesznek, ha látványos dokumentumokat szeretne készíteni.

A Home Center-ben sok-sok ötletet talál, amelyeket papírral tud megvalósítani, legyen szó akár oktatási segédeszközökről és játékokról -amelyeket a gyerekek is kipróbálhatnak - vagy vidám dekorációkról, amelyekkel különleges alkalomra emlékezhetünk, netán papír kézműves formatervezésről. Ezek a sablonok teljesen kizárólagosak a Brothernél.

Rengeteg újdonságot felfedezhet - és mindez teljesen ngyen a rendelkezésére áll!