1. Home
  2. Kellékek
  3. LC227XLVALBP

Eredeti Brother LC227XLVALBP nagytöltetű tintapatron csomag

Brother LC227XLVALBP fekete, ciánkék, magenta és sárga tintapatronok egy csomagban. Színenként akár 1,200 oldal ISO szerint.

Válassza az LC227XLVALBP tintapatron csomagot és spóroljon időt, pénzt és enmergia-ráfordítást!  A csomag tartalmaz

1 doboz LC227XLBK fekete, 1 doboz LC225XLM magenta, 1 doboz LC225XLY sárga és 1 doboz LC225XLC ciánkék nagytöltetű patront, így kevesebbszer kell tintát cserélnie, s mindeközben nyomtatója a lehető legjobb minőséget nyújtja Önnek.

Kiemelt tulajdonságok

  • Színenként akár 1,200 oldal, ISO/IEC 24711 szerint
  • Kimagasló minőségű Brother kellékek
  • Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Bemutatás

Az alábbi színekben elérhető:

Az LC227XLVALBP tintapatron csomag színeit úgy tervezték, hogy tökéletesen működjenek a Brother nyomtatóval, és ezáltal a legmagasabb minőséget hozza ki a nyomatokból időről időre.

Bár az olcsóbb, nem-márkás patronok használatával rövid távon pénzt takaríthat meg, azok nem lesznek kompatibilisek a készülékével. Lehetséges, hogy a gyakran alacsonyabb termékek használata nyomtatási problémákat okozhat, és akár károsíthatja a nyomtatót.

Az eredeti, nagytöltetű  LC227XLVALBP tintapatronokat választva meggyőződhet róla, hogy a nyomtató mindig a legjobb teljesítményt nyújtja és garanciavesztés sem következhet be.

Creative Center

Látogasson el a Brother Creative Center, ahol több mint 2000 olyan sablont talál, amelyet személyre szabhat és elkészítheti saját, egyedi megjelenésű dokumentumainak és kreatív projektjeit.

A Business Center számos olyan marketinganyagot kínál, amelyek segítségével figyelemfelkeltő anyagokat készíthet munkahelyén, beleértve a névjegykártyákat, számlákat, szórólapokat és plakátokat, amelyek mindegyike személyre szabható.

Függetlenül attól, hogy önálló vállalkozóként vagy kisvállalkozásként működik, Cretive Center oldalon található, intelligens sablonok segítségére lesznek, ha látványos dokumentumokat szeretne készíteni.

A Home Center-ben sok-sok ötletet talál, amelyeket papírral tud megvalósítani, legyen szó akár oktatási segédeszközökről és játékokról -amelyeket a gyerekek is kipróbálhatnak - vagy vidám dekorációkról, amelyekkel különleges alkalomra emlékezhetünk, netán papír kézműves formatervezésről. Ezek a sablonok teljesen kizárólagosak a Brothernél.

Rengeteg újdonságot felfedezhet - és mindez teljesen ngyen a rendelkezésére áll!