Eredeti Brother LC1100HYVALBP nagytöltetű tintapatron - multipack csomag

Brother LC1100HYVALBP nagytöltetű fekete, ciánkék, magenta és sárga tintapatronokból álló csomag. Színenként akár 750 oldal nyomtatására.

Az ISO/IEC 24711-es szabványnak megfelelően a patronok színenként akár 750 oldal nyomtatására is elegendőek

Kimagasló minőségű Brother kellékek

Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Termékleírás

LC1100HYVALBP_main

Kiemelt tulajdonságok

  • Az ISO/IEC 24711-es szabványnak megfelelően a patronok színenként akár 750 oldal nyomtatására is elegendőek
  • Kimagasló minőségű Brother kellékek
  • Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Bemutatás

Az eredeti Brother LC1100HYVALBP gazdaságos kiszerelésű nagytöltetű tintapatron csomag megvásárlásával Ön pénzt takarít meg.  A nagytöltetű LC1100BK, LC1100C, LC1100M és LC1100Y patronokkal Ön egyszerűen és olcsóbban kicserélheti összes tintapatronját, azok használatával pedig nyugodt lehet afelől, hogy az Ön Brother nyomtatója továbbra is tökéletesen fog működni.

Bemutatás

A Brother tintapatronokat, mint az LC1100HYVALBP multipack csomagban lévő patronokat is, szigorú teszteknek vetettük alá, hogy vásárlóink számára mindenkor a legmegbízhatóbb termékeket tudjuk kínálni.

Ebben a gazdaságos kiszerelésű csomagban négy nagytöltetű tintapatron található, amelyek a standard méretű patronoknál tovább tartanak úgy, hogy közben a nyomtatási minőségen soha nem esik csorba.

Igaz, hogy kapható olcsóbb, nem-márkás patron is, de az soha nem lesz igazán kompatibilis a Brother nyomtatóval.  Az ilyen patronok befolyásolják a nyomtatás minőségét és a nyomtató teljesítményét, és az ilyen jellegű problémák megoldása igen költséges lehet.

Az eredeti LC1000HY nagytöltetű fekete, ciánkék, magenta és sárga tintapatronok garantálják a problémamentes nyomtatást és a hosszútávú költséghatékonyságot, így nyomtatójára Ön bármikor számíthat.

Creative Center

Látogasson el a Brother Creative Center, ahol több mint 2000 olyan sablont talál, amelyet személyre szabhat és elkészítheti saját, egyedi megjelenésű dokumentumainak és kreatív projektjeit.

A Business Center számos olyan marketinganyagot kínál, amelyek segítségével figyelemfelkeltő anyagokat készíthet munkahelyén, beleértve a névjegykártyákat, számlákat, szórólapokat és plakátokat, amelyek mindegyike személyre szabható.

Függetlenül attól, hogy önálló vállalkozóként vagy kisvállalkozásként működik, Cretive Center oldalon található, intelligens sablonok segítségére lesznek, ha látványos dokumentumokat szeretne készíteni.

A Home Center-ben sok-sok ötletet talál, amelyeket papírral tud megvalósítani, legyen szó akár oktatási segédeszközökről és játékokról -amelyeket a gyerekek is kipróbálhatnak - vagy vidám dekorációkról, amelyekkel különleges alkalomra emlékezhetünk, netán papír kézműves formatervezésről. Ezek a sablonok teljesen kizárólagosak a Brothernél.

Rengeteg újdonságot felfedezhet - és mindez teljesen ngyen a rendelkezésére áll.

Vissza a tetejére