Címkéket nyomtathat vezeték nélkül okostelefonról

Válasszon számos előre definiált címkesablon közül, majd írja be a szöveget a kompatibilis címkenyomtatóra, például a PT-E550WNIVP, PT-P900W, PT-D800W vagy PT-P750W készülékre.

Sablonokat mutató okostelefon a Brother Cable Label Tool alkalmazásban

Sablonok a hatékony címkézés érdekében

Az alkalmazás számos népszerű sablonnal rendelkezik a kábel, a patch panel, az előlap és a hálózati berendezések azonosításához. Ez rendkívüli módon felgyorsítja a címkék létrehozását és csökkenti a hibás hosszúságú címkék nyomtatásából eredő hibákat.

Miért ne töltené le most, hogy felfedezze az ingyenes címkéző alkalmazás előnyeit?

Testreszabott címke nyomtatása a Brother Mobile Cable Label Tool alkalmazással

Hozzon létre teljesen személyre szabott címkéket

Ha a mellékelt sablonok nem felelnek meg az Ön igényeinek, az általános címkézési opció lehetővé teszi szöveg, szimbólumok, képek, vonalkódok és keretek hozzáadását az elrendezéshez - ezáltal testreszabott címkéket hozhat létre igény szerint.

Cable label tool alkalmazás, nyomtatott Brother P-touch címkével okostelefonon

Cserélje le laptopját okostelefonjára

Ahelyett, hogy nehézkes laptopot cipelne magával, használja a Brother Cable Label Tool alkalmazást a címkék megtervezéséhez és vezeték nélküli csatlakozáshoz a P-touch címkenyomtatóhoz. Így eggyel kevesebb felszerelés miatt kell aggódnia.

Brother P-touch készülékre nyomtatott címke bemutatja a helyszíni címkenyomtatást

Tartós címkék nyomtatása a szerelés helyszínén

Címkék nyomtatása igény szerint és a helyszíni címkézés  biztosítja, hogy a munka a terv szerint befejezhető legyen, anélkül, hogy meg kellene várni az előre kinyomtatott címkék más helyről történő elküldését, vagy egy leadott megrendelésre várni.

Fedezze fel, miért fontos a címkézés a hálózat telepítésében és kezelésében