1. Home Brother
  2. A Brother 6000 széria
L6000FeatureModule 1 kép

Szigorú biztonsági funkciók 

  • Könnyen telepíthető személyre szabott szoftver megoldások
  • Szerver alapú, egyszerűen hozzáadható eszközök sora
  • Óriási, 1GB maximális kapacitású memória a számos felhasználótól érkező  mennyiségi nyomtatás kezeléséhez
  • Széleskörű biztonsági protokollok, pl. IPsec

l6000featuremodule2-nyitva-toner-kint

Gazdaságos és hatékony

  • Akár 12,000 oldalas kezdő toner, és opcionális 20,000 oldalas ultra nagy kapacitású toner
  • NFC- Near Field Communication funkció a felhasználók ellenőrzött hozzáférési és azonosítási lehetőségéért, a felügyelt dokumentumbiztonságért és a kontrollált nyomtatási volumenért 

L6000 featuremodule 3 kép

Folyamatos, nagy teljesítmény

  • Nagyméretű 12.3cm-es érintőképernyő a villámgyors és átlátható navigációért 
  • Hatamas nyomtatási kapacitás: 10,000 oldal havonta a legforgamlasabb munkacsoportok kiszolgálásáért 
  • Szkennelési kapacitás: 80 oldalas automatikus dokumentumadagoló, amely  50lpp és 100 kpp 2 oldalas szkennelési sebességgel dolgozik

L6000

Rugalmas nyomtatási megoldások

Nyomtatóink az innováció és a funkcionális tervezés tökéletes kombinációi. Nyomtatási megoldásaink széles körével segítjük minden felhasználónkat a hatékonyság maximalizálásában a költségek minimalizálásával. Neked is segítünk értéket közvetíteni minden nyomtatónkkal. 

Professzionális üzleti megoldások

Átfogó, felhasználóbarát szoftver a  nyomtatási költségek menedzselésére és csökkentésére. Az egyszerű felhasználói felület és adatszolgáltatás lehetővé teszi a nyomtatási költségek fölötti kontrollt és optimalizálja a működési hatékonyságot.
A PrintSmart Cost Control funkcióra építve lehetővé teszi az IT személyzet számára az informatikai biztonság és a nyomtatási felügyelet fokozását. A mobilnyomtatás lehetősége és a továbbfeljeszlett szkennelési teljesítmény egyaránt előnyt jelentenek bármely SMB környezetben. 
Egy felhő alapú nyomtatási megoldás, amely egyszerű hozzáférést biztosít az alkalmazottaknak, de a vendégek számára is. Ideális bármely olyan üzleti tevékenységhez, amelyet mobil munkaerő végez, de a BYOD (Bring Your Own Device- hozd a saját készüléked) elvet követő cégek számára is, hiszen a felhasználók számára bármely mobil eszközről biztosítja a nyomtatást gyorsan, egyszerűen és biztonságosan. 
A Managed Print Services (menedzselt nyomtatási szolgáltatások) a termelékenység javításának és a költségvetés korszerűsítésének egyszerű módját kínálja, a szolgáltatás lízingelt hardver és kellékanyag kattintás alapú -nyomtatási volumen- kifizetésén alapszik.A cashflow növelésének és a nyomtatási költségek csökkentésének racionális módja. 
Annak érdekben, hogy a nyomtatóflotta integrációja zökkenőmentesen történjen, széleskörű szolgáltatásokat kínálunk, amelyek a beszerzési folyamat minden egyes állomására -értékelés, kivitelezés és optimalizáció- kiterjednek, ezáltal biztosítva az igények kielégítését.