1. Home Brother
  2. Home Office tippek

Találja meg a megfelelő Home Office eszközt

Hozza ki a legtöbbet otthoni irodájából

Az otthoni munka rugalmasságot és függetlenséget biztosíthat, ám bizonyos kihívásokkal is járhat. Távoli munkavégzés közben a háztartással kapcsolatos teendők és a kollégákkal való kommunikáció; a munka és a magánélet egyensúlyának megtartása nehézségeket okozhat a termelékenységben és a fókusz megtartásában. A jól átgondolt Home Office beállításokkal és az ütemtervekkel ugyanakkor ugyanolyan hatékonyan és gördülékenyen lehet dolgozni otthonról, mintha az irodában lenne. A Brother továbbra is „az Ön oldalán” áll, és készített egy gyors útmutatót, amely segít az otthoni irodahelyiség kialakításában és a termelékenység fenntartásában.
Picture of woman putting a labelled file on a bookcase

1. Milyen legyen a Home Office kialakítása?

Két dolgot mindenképpen figyelembe kell venni, mielőtt elkezdi az otthoni iroda kialakítását:
• Hol lesz a munkaterület otthonában? Hét órát tölt el naponta otthoni irodájában, tehát gondosan mérlegelje a szükséges bútorokat és felszereléseket.
• Milyen erőforrásokkal kell dolgozni? A vásárlásra vonatkozó döntés meghozatala előtt tartsa szem előtt a fontos dolgokat, például a meglévő berendezéseket és a költségvetést.

nő ül az asztalnál otthoni irodájában és egy sárga bicikli is látható

2. Hogyan lehet otthon is kényelmesen dolgozni?

Az otthoni irodának egyaránt kell funkcionálisnak és kényelmesnek lennie. Támogató eszközökre lesz szüksége annak érdekében, hogy biztosítsa az ergonomikus home office kialakítását.
• A megfelelő támasztékkal ellátott szék, a lábtartó és a megfelelő magasságú íróasztal nagymértékben megváltoztatja nemcsak az egészségét, hanem a hatékonyságát is
• A jól elhelyezett egér és billentyűzet, valamint a szem szintjén lévő monitor segít összpontosítani és fenntartani a hatékonyságot munka közben

jegyzetelés egy asztalon, mobiltelefon látható

3. Hogyan lehet a leghatékonyabban dolgozni?

Az otthoni munkavégzéshez elsősorban egy kis extra fegyelemre és türelemre van szükség. A cél, hogy a korábban megszokott napirendjét a lehető legnagyobb mértékben fenntartsa.
• Munkaidő és a szünetek váltogatása: ébredés után indítsa el a napot a szokásos módon és kezdjen bele a munkába, ahogy korábban is tette. Feltétlenül iktasson be a napjába rendszeresen kávészüneteket és ebédidőt.
• Készítsen listát a teendőkről és feladatokról, priorizálja azokat és a munkaidő kezdetén tegyen rendet az asztalán (ha ezt nem tette meg az előző nap végén) . Ismerje meg Rendszerezési ötleteinket.
• Minimalizálja a zavaró körülményeket munka közben, valamint ügyeljen arra, hogy legyen ideje a családjával vagy barátaival is együtt lenni.

Négy részre osztott könyvespolc irattartó és tároló kiegészítőkkel

Rendszerezési ötletek

Összegyűjtöttük Önnek azt az öt fontos szervezési tippet, amellyel megőrizheti a munka és a magánélet közötti egyensúlyt, illetve jól szervezett otthoni irodát tud kialakítani.

További részletek
nő ül az otthoni irodai asztalnál és papírt vág

Montász készítése

Merítsen ihletet és teljesítse ki kreativitását otthon is a Brother Crafting termékcsaláddal

További részletek
Személy kivág egy képet egy kutyáról a Creative Center-ről

Creative Center

A Brother Creative Center ingyenes játékokat, nyomtatható feladatlapokat, színező oldalakat, kézműves sablonokat kínál, amelyek segítenek a szülőknek az otthoni tevékenységek kitalálásában és megvalósításában.

További részletek