1. Home Brother
  2. Üzleti megoldások
  3. Auto ID
  4. Vegye fel a kapcsolatot az Auto ID partner-szakértőjével

Miért válassza a Brother Auto ID partnerprogramot?

 

Hálózatközpontú szervezet

A Brother Partnerek biztosítják tevékenységünk alapjait. Elsődleges feladatunk a partnerekkel való együttműködés, függetlenül attól, hogy milyen méretű az Ön vállalkozása. Mindenképp olyan megoldásokat hozunk létre, amelyek megfelelnek az ügyfelek igényeinek.

Egy széleskörű ajánlat, amelyben megbízhat

Auto ID termékcsaládunk megbízható és könnyen integrálható termékekből áll, amelyek az Ön által elvárt legújabb specifikációkkal rendelkeznek.

Kínálunk mobil, asztali és ipari nyomtatókat, valamint olyan termékeket, mint például a mobil A4-es nyomtatási lehetőségek. Mindegyikre standard három év garanciát biztosítunk.

 

 

Iparágvezető megoldások és támogatás

A Brother-nél szakértőink, marketingcsapatunk, dedikált értékesítés előtti technikai támogatásunk és végfelhasználókat segítő szakértőink vannak.

Minden csapatunk készen áll, hogy segítsen és tanácsot adjon viszonteladóinknak az ügyfél-megoldások kidolgozása és integrálása során.

 

 

A célnak megfelelő megoldások

Kitartóan dolgozunk azon termékek fejlesztésén, amelyek megfelelnek az ügyfelek igényeinek, bármilyen iparágban is alkalmazzák őket. 

A kiskereskedelemtől és az élelmiszerboltoktól az egészségügyi és terepmunkáig, a gyártásig, szállításig és logisztikáig – biztosak vagyunk benne, hogy van egy hőnyomtatási megoldásunk az Ön számára.

Tekintse meg Általános Szerződési Feltételeinket..
Adatait az Adatvédelmi szabályzatunknak megfelelően dolgozzuk fel. Bármikor meggondolhatja magát, ha a tőlünk kapott e-mailek láblécében található leiratkozási linkre kattint, törölni fogjuk a címlistáról.

További információra van szüksége arról, hogyan válhat Brother partnerré, mielőtt kapcsolatba lépne velünk?

Töltse le Auto ID Partnerprogram tájékoztatónkat

További kérdései vannak az általunk kínált Auto ID nyomtatási megoldásokról?