1. Home Brother
  2. Üzleti megoldások
  3. Kisvállalkozások

Megoldások kisvállalkozások részére

contact us

Lépj velünk kapcsolatba és tudd meg, hogyan segítenek a Brother üzleti megoldásai a vállalkozásoknak! 

Mi tudjuk a megoldást...

A Brother ingyenes mobil applikációja, az iPrint&Scan amelynek segítségével bármely készülékről nyomtathatsz és szkennelhetsz, Apple és Android készülékekhez egyaránt megfelelő. Automatikusan megtalálja a kompatibilis Brother készüléket a vezeték nélküli hálózaton, így egyszerűen tudod küldeni és feltölteni nyomtatási és szkennelési munkáidat a felhőbe mobilodról. 
Ha több különböző helyen is van nyomtatód, kérhetsz e-mail jelzést a készülékektől. A készülék teljes riportot fog neked küldeni - a nyomatok számától egészen a toner aktuális töltöttségéig- közvetlenül az e-mail címedre. 
Több módja is van a dokumentumok küldésének, kezelésének. A Brother készülékek segítségével hálózati mappába, FTP szerverre, harmadik fél felhő alapú szolgáltatásába, vagy e-mail címre is küldhetőek a dokumentumok, vagy egyszerűen csak USB memóriára menthetőek. 
People in the office with Brother printer

Brother At Your Side

Széles szolgáltatási portfólióval várunk, és úgy hisszük, sikerül minden felmerülő üzleti igényre a lehető legjobb megoldási javaslattal előállnunk. Miért ajánljuk magunkat?  

  • Költséghatékony megoldások
  • Szakértelem és támogatás
  • Egyszerű integráció