1. Home Brother
  2. Üzleti megoldások
  3. Mikrovállalkozás

Megoldások mikrovállalkozások részére 

contact us

Lépj velünk kapcsolatba, ha kíváncsi vagy, hogyan könnyítik meg a vállalkozások életét a Brother megoldásai!

Segítünk, hogy vállalkozásod hatékonyabban működjön

Az e-mailek megosztása funkció automatikusan megoldja ezt a problémát, hiszen kezelhető méretű és darabszámú részekre osztja a szkennelt dokumentumot, így több e-mail címre is elküldhetővé válik. 
Igen. A Brother iPrint&Scan ingyenes applikációjának használatával, amely kompatibilis Apple iOS, Android és Windows mobil készülékekkel is. Használhatod mobil készülékről történő szkennelésre és nyomtathatsz is a segítségével. 
A legjobb megoldás iOS készülékről az Apple saját beépített AirPrint driverén keresztül. Mivel ez egy már működő rendszer része, ingyen van és nem kell az installáció miatt sem aggódnod.

Igen. Direkt PDF/XPS nyomtatás azt jelenti, hogy mind PDF mind XPS fájlokat nyomtathatsz közvetlenül a nyomtatóról, PC szoftver használata nélkül. 
Igen. A webkapcsolat lehetővé teszi, hogy csatlakoztasd Brother szkenneredet vagy multifunkciós készülékedet direktben bármely felhő alapú szolgáltatáshoz, ezáltal fájlokat tölts fel és le PC használata nélkül. A kijelző segítségével navigálhatsz a menüpontok között.  
brother-miért-válaszd-at-your-side

Brother at your side

Ismerjük a mikrovállalatok igényeit, szakemberek által kifejlesztett üzleti megoldásaink kompakt nyomtatási és szkennelési feladatokra lettek tervezve. Mit ajánlunk?

  • Szakértelem és támogatás
  • Egyszerű intergráció
  • Költséghatékony megoldások