1. Home
  2. Brother Solutions
  3. Mikrovállalkozás

Mikrovállalkozás

A Brother széles nyomtató és szkenner palettáján a mikro méretű vállalkozásoknak is megfelelő termékeket kínálunk.

Megoldások mikrovállalkozások részére 

contact us

Lépj velünk kapcsolatba, ha kíváncsi vagy, hogyan könnyítik meg a vállalkozások életét a Brother megoldásai!

Segítünk, hogy vállalkozásod hatékonyabban működjön

A legjobb megoldás iOS készülékről az Apple saját beépített AirPrint driverén keresztül. Mivel ez egy már működő rendszer része, ingyen van és nem kell az installáció miatt sem aggódnod.

Igen. A Brother iPrint&Scan ingyenes applikációjának használatával, amely kompatibilis Apple iOS, Android és Windows mobil készülékekkel is. Használhatod mobil készülékről történő szkennelésre és nyomtathatsz is a segítségével. 
Az e-mailek megosztása funkció automatikusan megoldja ezt a problémát, hiszen kezelhető méretű és darabszámú részekre osztja a szkennelt dokumentumot, így több e-mail címre is elküldhetővé válik. 
Igen. Direkt PDF/XPS nyomtatás azt jelenti, hogy mind PDF mind XPS fájlokat nyomtathatsz közvetlenül a nyomtatóról, PC szoftver használata nélkül. 
Igen. A webkapcsolat lehetővé teszi, hogy csatlakoztasd Brother szkenneredet vagy multifunkciós készülékedet direktben bármely felhő alapú szolgáltatáshoz, ezáltal fájlokat tölts fel és le PC használata nélkül. A kijelző segítségével navigálhatsz a menüpontok között.  

Brother at your side

Ismerjük a mikrovállalatok igényeit, szakemberek által kifejlesztett üzleti megoldásaink kompakt nyomtatási és szkennelési feladatokra lettek tervezve. Mit ajánlunk?

  • Szakértelem és támogatás
  • Egyszerű intergráció
  • Költséghatékony megoldások