1. Home Brother
  2. Brother Solutions
  3. Közepes méretű vállalkozások
contact us

Lépj velünk kapcsolatba és tudj meg többet arról, hogyan lehetsz sikeresebb a Brother üzleti megoldásainak használatával

Velünk hatékonyabb lehetsz...

Igen, a PrintSmart Secure Pro Mail2Print funkciójával. A Brother biztonsági technológiáját alkalmazva a dokumentumokat direktben el lehet küldeni csatolmányként a nyomtatóra, amelyre egy PIN-kódot tartalmazó e-mail a válasz. A nyomtató csak akkor kezdi meg a nyomtatási munkát, amikor a PIN kód beütésre kerül. 
Ideális, ha a felhasználási hozzáférés biztonsági PIN kódhoz vagy azonosító kártyaolvasó használatához kötött. A PrintSmart Secure Pro szoftver integrálásával illetve a biztonsági nyomtatás funkció használatával a felhasználók azonosítása lehetséges, illetve NFC kártyaolvasó funkció is hozzáadható, összeköthető a biztonsági belépőkártyával például.  
Nem. A Brother általános driver lehetővé teszi, hogy egyetlen installációs folyamattal az összes készüléket kezeld. Alternatívaként a Microsoft® Installer (MSI) használata is megfelelő, hogy automatizálja a teljes installálási folyamatot egy fájl létrehozásával, amely az összes Brother szoftvert átviszi a felhasználó saját készülékére.  
Több opció is rendelkezésre áll, a Secure Function Lock (biztonsági funkció zár) használatával eldöntheted ki nyomtathat, faxolhat, szkennelhet vagy másolhat és ki nem. A felhasználók csak egyéni PIN kóddal vagy NFC kártyával történő azonosítás után férnek hozzá fiókjukhoz. Néhány Brother készüléken az Active Directory vagy LDAP funkció használatával is beállíthatóak a felhasználói jogok. A Brother PrintSmart Secure Pro szoftver is kontrollálja a hozzáféréseket. 
Nem. A Brother's PrintSmart Secure Pro lehetővé teszi hogy ne légy egyetlen eszközhöz kötve  – onnan nyomtathatsz, ahonnan éppen a legkényelmesebb számodra. Mindegyik nyomtatási munka biztonságosan tárolt a hálózaton, a PIN kódod vagy NFC kártyaazonosító használatával viszont bármelyik készüléken nyomtathatsz, amelyiken azonosítani tudod magad. 
brother-miért-válaszd-at-your-side

Brother at your side

Széles szolgáltatási portfólióval várunk, és úgy hisszük, sikerül minden felmerülő üzleti igényre a lehető legjobb megoldási javaslattal előállnunk. Miért ajánljuk magunkat? 
  • Iparági sztenderdek
  • Óriási portfólió
  • Többszörös díjnyertes készülékek