1. Home Brother
  2. Üzleti megoldások
  3. Közepes méretű vállalkozások
contact us

Lépj velünk kapcsolatba és tudj meg többet arról, hogyan lehetsz sikeresebb a Brother üzleti megoldásainak használatával

Velünk hatékonyabb lehetsz...

Igen, a PrintSmart Secure Pro Mail2Print funkciójával. A Brother biztonsági technológiáját alkalmazva a dokumentumokat direktben el lehet küldeni csatolmányként a nyomtatóra, amelyre egy PIN-kódot tartalmazó e-mail a válasz. A nyomtató csak akkor kezdi meg a nyomtatási munkát, amikor a PIN kód beütésre kerül. 
Ideális, ha a felhasználási hozzáférés biztonsági PIN kódhoz vagy azonosító kártyaolvasó használatához kötött. A PrintSmart Secure Pro szoftver integrálásával illetve a biztonsági nyomtatás funkció használatával a felhasználók azonosítása lehetséges, illetve NFC kártyaolvasó funkció is hozzáadható, összeköthető a biztonsági belépőkártyával például.  
Nem. A Brother általános driver lehetővé teszi, hogy egyetlen installációs folyamattal az összes készüléket kezeld. Alternatívaként a Microsoft® Installer (MSI) használata is megfelelő, hogy automatizálja a teljes installálási folyamatot egy fájl létrehozásával, amely az összes Brother szoftvert átviszi a felhasználó saját készülékére.  
Több opció is rendelkezésre áll, a Secure Function Lock (biztonsági funkció zár) használatával eldöntheted ki nyomtathat, faxolhat, szkennelhet vagy másolhat és ki nem. A felhasználók csak egyéni PIN kóddal vagy NFC kártyával történő azonosítás után férnek hozzá fiókjukhoz. Néhány Brother készüléken az Active Directory vagy LDAP funkció használatával is beállíthatóak a felhasználói jogok. A Brother PrintSmart Secure Pro szoftver is kontrollálja a hozzáféréseket. 
Nem. A Brother's PrintSmart Secure Pro lehetővé teszi hogy ne légy egyetlen eszközhöz kötve  – onnan nyomtathatsz, ahonnan éppen a legkényelmesebb számodra. Mindegyik nyomtatási munka biztonságosan tárolt a hálózaton, a PIN kódod vagy NFC kártyaazonosító használatával viszont bármelyik készüléken nyomtathatsz, amelyiken azonosítani tudod magad. 
People in the office with Brother printer

Brother At Your Side

Széles szolgáltatási portfólióval várunk, és úgy hisszük, sikerül minden felmerülő üzleti igényre a lehető legjobb megoldási javaslattal előállnunk. Miért ajánljuk magunkat? 
  • Iparági sztenderdek
  • Óriási portfólió
  • Többszörös díjnyertes készülékek