Kosárban
  1. Home
  2. Brother Solutions
  3. Vendéglátás
vendéglátás-poggyász-hotel-szoba

Brother at your side

Okosabb munkavégzés menet közben, irodán kívül is, a Brother nyomtatási és szkennelési, szakszerűen kifejlesztett, vendéglátási szektor számára tervezett megoldásaival.

Segítünk megtalálni a megoldást...

A legjobb út az iOS-ról történő nyomtatásnak az Apple beépített AirPrint driverén keresztül működik.Mivel ez már az operációs rendszer része, ingyenes és nem szükséges semmit sem installálni.

A Brother ingyenes mobil applikációja, az iPrint&Scan amelynek segítségével bármely készülékről nyomtathatsz és szkennelhetsz, Apple és Android készülékekhez egyaránt megfelelő. Automatikusan megtalálja a kompatibilis Brother készüléket a vezeték nélküli hálózaton, így egyszerűen tudod küldeni és feltölteni nyomtatási és szkennelési munkáidat a felhőbe mobilodról.    

Igen, a PrintSmart Secure Pro Mail2Print funkciójával. A Brother biztonsági technológiáját alkalmazva a dokumentumokat direktben el lehet küldeni csatolmányként a nyomtatóra, amelyre egy PIN-kódot tartalmazó e-mail a válasz. A nyomtató csak akkor kezdi meg a nyomtatási munkát, amikor a PIN kód beütésre kerül.