1. Home Brother
  2. Üzleti megoldások
  3. Healthcare
  4. Egészségügyi berendezések és eszközök címkézése
Black on silver P-touch TZe laminated label on a hand dryer

Berendezéseket és egyéb eszközök nyomonkövetése

Az egészségügyi intézmények több ezer rögzített vagy mobil eszközzel rendelkeznek, amelyek több osztályon használatosak. A Brother P-touch P900 sorozatú címkenyomtatóval nyomon követheti ezeket az eszközöket és egyéb fontos információval láthatja el azokat, tartós laminált címkék nyomtatásával. A Brother laminált TZe címkéket úgy tervezték, hogy évekig megmaradjanak, még extrém körülmények között is.

A PT-P900 sorozatú címkenyomtatók és a P-touch tartós címkék előnyei

Az átlátszó laminált fedőréteg megvédi a szöveget a vegyi anyagoktól, a nedvességtől, a kopástól, a napfénytől és a szélsőséges körülményektől. A Brother P-touch laminált címkéket egy független laboratórium "Extrém körülmények között tesztelte", hogy biztosítsák azok tartósságát.
A hőtranszferes technológia egy tintaszalagot használ, amely tiszta, kiváló minőségű nyomtatást tesz lehetővé. A P-touch címkenyomtatók hosszú élettartamú, tartós címkéket hoznak létre, akár 360 x 720 dpi felbontással.
A lineáris és kétdimenziós vonalkódok, például a GS1-128 és a QR-kódok beilleszthetőek a címkékbe a hatékonyság javítása érdekében, továbbá csökkentik vagy teljesen kiküszöbölik a kézi elírásokból fakadó hibákat.
Segítse a címke azonosítását releváns grafikus kép, például logó vagy szimbólum beillesztésével. A népszerű .jpg, .png és .bmp fájlformátumok támogatottak.
A Brother TZe szalagkazetták széles választékban kaphatóak, akár 36 mm-ig, széles színválasztékban. Akár fémesnek látszó, erős tapadású, biztonsági szalagok és jól látható fluoreszkáló szalagokat is talál a szalagok között.
A P-touch Editor szoftver Windows és Mac számára ingyenesen letölthető, és lehetővé teszi a címkék professzionális tervezését, hogy megfeleljen az Ön által támasztott igényeknek.
Service information on Brother P-touch TZe laminated label attached to syringe driver in a hospital

Gondoskodjon a szolgáltatási ütemtervek betartásáról

A berendezések pontos azonosítása nélkül az alapvető javítások nem hajthatók végre. Előfordulhat, hogy nem a megfelelő eszköz kerül karbantartásra, vagy a szolgáltatási dátum nem látszik az eszközön. Ha Brother P-touch laminált címkéket használ, garantálhatja, hogy a címke évekig olvasható marad, segítve a berendezés lehető legjobb állapotának megőrzését és fenntartását.tartását.

Operating instructions on medical healthcare equipment

Tartalmazza a fontos üzemeltetési információkat

A fontos információkat tartalmazó, jól látható címkéket fel lehet ragasztani a készülékekre, instrukciókat adva ezzel a felhasználóknak a megfelelő működéshez, és biztosítva, hogy az eszközök mindig használatra készen álljanak egy pillanat alatt. A szalagok széles színválasztékban elérhetőek, beleértve a fémes és a fluoreszkáló szalagokat is, így feliratai jól láthatóak és azonnal észrevehetőek.

A Brother P-touch laminált TZe címkéket különböző vegyi anyagokon laboratóriumban

Bízzon a Brother tartós TZe címkéiben

Akár 36 mm szélességben, különféle színben és alapanyagban elérhető, beleértve a fémes megjelenésű, erős tapadású vagy biztonsági szalagot is. A Brother P-touch laminált címkéket tesztelték és bebizonyították, hogy ellenállnak:
•Vegyszereknek
• Víznek és egyéb folyadékoknak
• Koptatásnak
• Napfénynek és UV-fénynek
• Fagyasztási hőmérsékletek -80 ° C-ig
• Melegítésnek + 150 ° C-ig

A felragasztás után garantálható, hogy a címkéi olvashatóak és sok évig megmaradnak a helyükön.

TZe szalagok technikai adatai (PDF, 2.5MB)

Brother P-touch PT-P900W printing asset labels

A PT-P900 asztali címkenyomtató sorozat

A Brother P-touch PT-P900 sorozatú asztali címkenyomtatók mindegyike ideális választás az egészségügyi intézmények számára, ahol tartós címkékre van szükség.
• Készítsen igény szerint tartós címkéket, akár 36 mm szélességben.
• Nagy sebességű, nagy felbontású nyomtatás.
• Vonalkódokat, logókat és egyéb szimbólumokat tartalmaz.
• Link az Excel táblázatban található adatokhoz, hogy több címkét gyorsan kinyomtasson egy hosszú szalagon.
• Tartalmazza a P-touch Editor címketervező szoftvert.