1. Home
  2. Brother Solutions
  3. Dokumentumok kezelése

Dokumentumok
kezelése

Az elektronikus dokumentumok szkennelési és kezelési feladatai legtöbbször komplex folyamatokból állnak össze - főleg nagyobb szervezetekre jellemző ez. A Brother dokumentumkezelő megoldásai széleskörű termékskálával fedik le a legkülönbözőbb szkennelési, archiválási feladatokat és segítenek abban, hogy profi módon kezelhesd dokumentumaidat minden nap. 

Neked ajánljuk még:

PrintSmart Secure Pro

Biztonsági és költségfigyelési kontroll a vállalati környezetben használt nyomtatók fölött a Brother PrintSmart Secure Pro megoldásával

iPrint & Scan

A Brother ingyenes mobil applikációja, amelynek segítségével bármely készülékről nyomtathatsz és szkennelhetsz.  

Web csatlakozás & Brother Cloud applikációk

Csatlakozz a felhőhöz és szerkeszd dokumentumaidat közvetlenül Brother készülékedről

Megtaláljuk neked megoldást

Igen. A Brother iPrint&Scan egy ingyenes applikáció,amely kompatibilis Apple iOS, Android és Windows Mobile készülékekkel. Használhatod dokumentumok magas minőségű szkennelésére és ahogyan az applikáció elnevezése mutatja, akár nyomtatásra is. 
Email bontása funkció automatikusan megoldja a problémát a dokumentumok szétszedésével és kezelhető részekre bontásával, így akár több e-mail címre is elküldhetőek. 
Igen, több módja is van. Brother Cloud applikáció egy innovatív, felhő alapú szolgáltatást takar, amelyet közvetlenül elérhetsz Brother készülékedről, PC használata nélkül. De van lehetőséged például a "Háttérszín eltávolítása" funkcióval eltávolítani a nem kívánt háttérárnyalatot, az automatikus behúzásérzékelő pedig javítja a papíradagolási hibákat.
Több módja is van a dokumentumok küldésének, kezelésének. A Brother készülékek segítségével hálózati mappába, FTP szerverre, harmadik fél felhő alapú szolgáltatásába, vagy e-mail címre is küldhetőek a dokumentumok, vagy egyszerűen csak USB memóriára menthetőek.  

A Brother melletted áll

Rengeteg dokumentumkezelési megoldással állunk rendelkezésedre, amelyeket üzleti igényeid szerint vállalkozásodra szabhatsz. Amit ajánl a Brother:
  • Széles választék
  • Megbízható technológia
  • Rugalmas design