Neked ajánljuk még:

Megtaláljuk neked megoldást

Igen. A Brother iPrint&Scan egy ingyenes applikáció,amely kompatibilis Apple iOS, Android és Windows Mobile készülékekkel. Használhatod dokumentumok magas minőségű szkennelésére és ahogyan az applikáció elnevezése mutatja, akár nyomtatásra is. 
Email bontása funkció automatikusan megoldja a problémát a dokumentumok szétszedésével és kezelhető részekre bontásával, így akár több e-mail címre is elküldhetőek. 
Igen, több módja is van. Brother Cloud applikáció egy innovatív, felhő alapú szolgáltatást takar, amelyet közvetlenül elérhetsz Brother készülékedről, PC használata nélkül. De van lehetőséged például a "Háttérszín eltávolítása" funkcióval eltávolítani a nem kívánt háttérárnyalatot, az automatikus behúzásérzékelő pedig javítja a papíradagolási hibákat.
Több módja is van a dokumentumok küldésének, kezelésének. A Brother készülékek segítségével hálózati mappába, FTP szerverre, harmadik fél felhő alapú szolgáltatásába, vagy e-mail címre is küldhetőek a dokumentumok, vagy egyszerűen csak USB memóriára menthetőek.  
Szkennelés irodai környezetben

A Brother melletted áll

Rengeteg dokumentumkezelési megoldással állunk rendelkezésedre, amelyeket üzleti igényeid szerint vállalkozásodra szabhatsz. Amit ajánl a Brother:
  • Széles választék
  • Megbízható technológia
  • Rugalmas design