1. Home Brother
  2. A Brother vállalatról
  3. A legfrissebb hírek
  4. 2014
  5. A Brother címkenyomtatók elsőként támogatják az AirPrint™ képességet

A Brother címkenyomtatók elsőként támogatják az AirPrint™ képességet

A Brother címkenyomtatók elsőként támogatják az AirPrint képességet – kiegészítve az Air Label alkalmazással

 

A Brother vezette be azt az egyetlen irodai címkenyomtatót, amelyik a saját fejlesztésű ‘Air Label’ mobilalkalmazással támogatja az Apple® AirPrint™ használatát.

A nyomtatás és a műszaki megoldások specialistája a QL-710W és a QL-720NW professzionális asztali címkenyomtató az első, amelyik támogatja az Apple® AirPrint vezetéknélküli nyomtatási megoldását, ezzel is kimutatva a Brother eltökéltségét, hogy már most a jövő termékeit fejlessze ki.

Ez a két modell az erre kifejlesztett Brother alkalmazással létrehozta az iPhone®, iPad® és iPod touch® készülékkel használható tökéletes címkenyomtatót.

Az Apple® AirPrint™ képességével történt kiegészítés a második olyan újítási pont, amelyikkel méltán dicsekedhet ez a formás és stílusos asztali címkenyomtató. A bevezetésükkor 2012-ben ezek voltak a világon az első olyan irodai címkenyomtatók, amelyek vezetéknélküli képességgel rendelkeztek.

A vezetéknélküliség beépített képességet tett lehetővé, hogy a Brother AirPrint™ képességgel lássa el a QL-710W és a QL-720NW modellt.

  • Az AirPrint™ vezetéknélküli nyomtatás lehetővé teszi, hogy a felhasználók címkéket nyomtassanak a szoftver letöltése és kiegészítő illesztőprogramok telepítése nélkül, így azok is egyszerűen használhatják, akiknek időnként az Apple® mobiljukról kell nyomtatni.
  • Ez a szolgáltatás az alkalmazásfejlesztőknek is lehetőséget ad, hogy az iOS alkalmazásaikat ellássák címkenyomtatási képességgel, illetve egyedi címkézési alkalmazásokat készítsenek a felhasználóik részére.
  • A Brother Air Label alkalmazás egyszerűvé teszi a címkekészítést, és letölthető az Apple App Store áruházból.

Ez a két modell PC és Mac címketervező szoftverrel is működik, ami lehetővé teszi, hogy a felhasználók professzionális címkéket nyomtassanak a munkahelyükön széleskörű használatra, ugyanakkor kategóriájukban a piacon ezek a leggyorsabb modellek, percenként akár 93 szabványos címzési címke nyomtatására is képesek.

Gerry Quigley, Labelling Product Manager, Brother Ireland mondta: “Az innováció iránti elkötelezettségünk eredménye ez a címkenyomtató páros, és büszkén jelenthetjük be, hogy elsőként ezek támogatják az AirPrint™ vezetéknélküli nyomtatási képességet. A teljesen új Brother Air Label mobilalkalmazásunkkal és Apple® mobilkészülékekkel használva a QL-710W és a QL-720NW a tökéletes címkenyomtató.”