Brother iLink&Label applikáció

Apple iPhone vagy iPad eszközével töltse le a Fluke Networks LinkWare Live projektekben tárolt kábelazonosítókat, és wirelessen keresztül küldje át őket a Brother PT-E550WNIVP címkenyomtatóra. Ezután egyszerűen válassza ki a szükségeseket a kábelazonosító címkék gyors kinyomtatásához. Nincs szükség laptop hordozására vagy vezetékes kapcsolat használatára.

Hálózati technikus az okostelefonján a Brother iLink & Label alkalmazást használja

Csökkentse a hibalehetőségeket és spóroljon az idővel

Ha a Linkware Live szolgáltatásban már tárolt adatokhoz kapcsolja, időt takaríthat meg, mintha ugyanazokat a kábel-azonosítókat manuálisan írja be a PT-E550WNIVP-be a nyomtató billentyűzetével. A hibásan beírt azonosítók megjelenítése nem fordul elő többé.

Töltse le most, hogy felfedezze az ingyenes címkéző alkalmazás előnyeit?

A nyomtatáshoz hálózati kábel-azonosítóval ellátott PT-E550W címkenyomtatót választanak

Töltse le pillanatok alatt a kábelek azonosítóit

Miután telepítette az alkalmazást és megadta a Fluke Networks Linkware felhasználónevét és jelszavát, csak néhány másodpercbe telik, amíg a kábelazonosítók kiválasztása és átvitele megtörténik a Brother PT-E550WNIVP címkenyomtatóra:

  • Válassza ki a projektet a szükséges kábelazonosítókkal és érintse meg a "Letöltés" feliratot, hogy ezeket átvigye az alkalmazásba.
  • Ezután válassza ki a szükséges azonosítók listáját és érintse meg a "Küldés" lehetőséget a vezeték nélküli átvitelhez a PT-E550W-re.
  • És készen is van! A PT-E550WNIVP készülékén most a legújabb kábelazonosító szerepel a memóriában.

 

Brother TZe-SL251 fekete-fehér önlamináló, kábeljelölő azonosító címkék a CAT5e és CAT6A hálózati és patch kábelekre

Nyomtassa ki a kábelazonosító címkéket

 Mivel kábel-azonosítóit a nyomtató memóriájában tárolja, most már csak a PT-E550WNIVP-re van szüksége.

Egyszerűen nyomja meg a "cable wrap" funkciógombot a PT-E550WNIVP címkenyomtatón és konfigurálja a használt kábeltípus beállításait. Ezt csak egyszer kell elvégezni.

A címkék kinyomtatásához nyomja meg az adatbázis gombot a címkenyomtatón a kábel azonosítók megjelenítéséhez. Ezután válassza az összes címke nyomtatását, vagy válassza ki a kívánt tartományt.

A címkéket egy hosszú csíkban nyomtatja a készülék. A továbbfejlesztett vágóegység sorba rendezi a címkéket nyomtatásuk során, ezáltal is megkönnyítve a felragasztást.

A Brother TZe önlamináló, kábeljelölő címkéket kifejezetten a kábelek azonosításához fejlesztették ki és erre a célra ajánlottak.

A mobil eszköz készen áll új kábelazonosítók továbbítására a Brother PT-E550W címkenyomtatóra

Tartsa naprakészen a kábel-azonosító címkéket

A hálózati infrastruktúra-projekt frissítésével, új kábelazonosítók hozzáadásával vagy a meglévők megváltoztatásával egyszerűen használja a Brother iLink & Label alkalmazást az újracsatlakozáshoz, és töltse le a legújabb kábelazonosítókat a Linkware Live projektből a Brother PT-E550WNIVP címkenyomtatóra. Ezután nyomtassa újra szükség szerint.

Fedezze fel, miért fontos a címkézés a hálózat telepítésében és kezelésében