1. Home Brother
  2. Üzleti megoldások
  3. Biztonsági megoldások
A biztonsági nyomtatás funkcióval bármilyen nyomtatási munkát elküldhetsz a nyomtatóra, fizikailag kinyomtatni csak akkor tudod, ha a biztonsági PIN-kódot beütöd. Csak mentsd el a PIN-kódot a driverre, és ha kinyomtattad, vedd ki a sorból a vezérlőpanel segítségével. Így biztos lehetsz benne, hogy senki nem fogja látni rajtad kívül a dokumentumokat. Ezen kívül a  PrintSmart Secure Pro szoftvert is tudod használni nyomtatáshoz, ahol PIN-kód vagy NFC azonosító kártya segítségével tudsz nyomtatni a készülékről. 
Amennyiben a biztonsági nyomtatás funkciót használod, és a nyomtatási feladatot ráküldöd a nyomtatóra, a dokumentumod a nyomtatás idejéig a nyomtató memóriájában várakozik addig, amíg a gépet ki nem kapcsolod, ez okozhat kockázatot a biztonsági dokumentumokkal kapcsolatban. Az időzített törlés funkcióval azonban utasíthatod a nyomtatót, hogy törölje a ráküldött adatokat bizonyos idő elteltével- órák vagy akár napok múlva. 
Több opció is rendelkezésre áll, a Secure Function Lock (biztonsági funkció zár) használatával eldöntheted ki nyomtathat, faxolhat, szkennelhet vagy másolhat és ki nem. A felhasználók csak egyéni PIN kóddal vagy NFC kártyával történő azonosítás után férnek hozzá fiókjukhoz. Néhány Brother készüléken az Active Directory vagy LDAP funkció használatával is beállíthatóak a felhasználói jogok. A Brother PrintSmart Secure Pro szoftver is kontrollálja a hozzáféréseket. 
Nem. Ha feltöltöd a dokumentumaidat az FTP-re, akkor nem csak szabadon letölthetővé teszed őket, hanem az átjáró megnyitásával a belső hálózati biztonság is veszélybe kerül. A dokumentumok titkosítására a feltöltés pillanatában van lehetőség, a Send to SFTP (Secure File Transfer Protocol) funkcióval.
solutions-by-business-size

Brother at your side

Széles szolgáltatási portfólióval várunk, és úgy hisszük, sikerül minden felmerülő üzleti igényre a lehető legjobb megoldási javaslattal előállnunk. Miért ajánljuk magunkat? 

  • Óriási portfólió
  • Megbízható technológia
  • Rugalmas design