contact us

Lépj velünk kapcsolatba és tudj meg többet arról, hogyan lehetsz sikeresebb a Brother üzleti megoldásainak használatával

Nagyvállalati GYIK...

Igen, a Brother Solutions Interface segítségével.A  BSI egy nyílt interfész platform, amelyet arra terveztek, hogy a harmadik fél is létrehozhassa saját üzleti profilját a Brother készülékeken. Amennyiben ezt megteszed, kontrollálni tudod, milyen opciók jelenjenek meg neked és hogyan használod ezeket. 
Igen, SAP arany fokozatú fejlesztők vagyunk, nyomtató és szkenner drivereink tanúsítottan teljes kompatibilitást élveznek a Citrix-szel is.
Ha egy munka már nyomtatásra került, nem mindig lehet utólag megmondani, ki nyomtatta azt. A Brother ID Print funkció egyfajta bélyegzőt készít a nyomtatványra a fő adatokkal  – például felhasználónév, dátum, idő vagy esetleg valamilyen egyedi üzenet – ez pedig a lap alján vagy tetején fog megjelenni. 
Amennyiben egy nyomtatási munka ráküldésre kerül a nyomtatóra és nyomtatásra várakozik, természetesen bekerül a gép memóriájába, ami által némi kockázat adódhat. Az  Időzített Törlés funkcióval azonban utasíthatjuk a nyomtatót arra, hogy törölje a jelölt bizalmas dokumentumot egy bizonyos idő eltelte után - beállított órák vagy napok múlva. 
brother at your side printsmart security and cost

Brother At Your Side

Széles szolgáltatási portfólióval várunk, és úgy hisszük, sikerül minden felmerülő üzleti igényre a lehető legjobb megoldási javaslattal előállnunk. Miért ajánljuk magunkat?

  • Óriási portfólió
  • Megbízható technológia
  • Személyre, egyénre, cégre szabható, rugalmas design