Eredeti Brother TZe-C31 szalag – Fluoreszkáló neon sárga, 12mm széles

Brother TZe-C31 Fluoreszkáló neon sárga - 12mm széles

12mm széles, 5m hosszú

Kimagasló minőségű, eredeti Brother tekercs

Jól olvasható és tartós címke

Termékleírás

TZeC31_main

Kiemelt tulajdonságok

  • 12mm széles, 5m hosszú
  • Kimagasló minőségű, eredeti Brother tekercs
  • Jól olvasható és tartós címke

Bemutatás

A TZeC31 fluoreszkáló neon sárga alapon fekete színű szalag, amely kiválóan alkalmas figyelemfelkeltésre, fontos inforációk jelölésére, figyelmeztető jelzések készítéséhez. A TZeC31 szalagot használva biztos lehet benne, hogy könnyen és egyértelműen tud azonosítani vészhelyzeteket. Azokkal a P-touch címkéző készülékekkel kompatibilis, amelyek fedlapján szerepel a Tz vagy a Tze logó.

 

 

Kellékek és kiegészítők

Több információ mutatása
Kevesebb információ mutatása

Bemutatás

A fluoreszkáló neon sárga alapon fekete színű szalag, amely kiválóan alkalmas figyelemfelkeltésre, fontos információk jelölésére, figyelmeztető jelzések készítéséhez. A TZeC31 szalagot használva biztos lehet benne, hogy könnyen és egyértelműen tud azonosítani vészhelyzeteket.

A szalag szigorúan tesztelték, hogy Ön a lehető legbiztonságosabb és legmegbízhatóbb kellékkel dolgozhasson.

A TZe-C31 fluoreszkáló neon sárga szalagot használva nem kell aggódni a szöveg megfakulása, mivel a laminált technológiának köszönhetően tartósan ellenáll a hőmérsékletnek, víznek, napfénynek és dörzsölésnek.

Az eredeti Brother TZe-C31 feliratozó szalag kiválasztásával biztosítja azt is, hogy a P-touch készülék továbbra is a lehető legjobban működjön, és olyan eredményeket biztosítson Önnek, amelyek egyértelműek, olvashatók és tartósak. 
Vissza a tetejére