Eredeti Brother TZe-B31 szalag – Fluoreszkáló narancssárga , 12mm széles

Brother TZe-B31 Fluoreszkáló narancssárga - 12mm széles

12mm széles, 5m hosszú

Kimagasló minőségű, eredeti Brother tekercs

Jól olvasható és tartós címke

Termékleírás

TZeB31_main

Kiemelt tulajdonságok

  • 12mm széles, 5m hosszú
  • Kimagasló minőségű, eredeti Brother tekercs
  • Jól olvasható és tartós címke

Bemutatás

A TZeB31 fluoreszkáló narancssárga alapon fekete színű szalag, amely kiválóan alkalmas figyelemfelkeltésre, fontos informcáiók jelölésére, figyelmeztető jelzések készítéséhez. A TZeB31 szalagot használva biztos lehet benne, hogy könnyen és egyértelműen tud azonosítani vészhelyzeteket. Azokkal a P-touch címkéző készülékekkel kompatibilis, amelyek fedlapján szerepel a Tz vagy a Tze logó.

Kellékek és kiegészítők

Több információ mutatása
Kevesebb információ mutatása

Bemutatás

A fluoreszkáló narancssárga alapon fekete színű szalag, amely kiválóan alkalmas figyelemfelkeltésre, fontos információk jelölésére, figyelmeztető jelzések készítéséhez. A TZeB31 szalagot használva biztos lehet benne, hogy könnyen és egyértelműen tud azonosítani vészhelyzeteket.

A szalag szigorúan tesztelték, hogy Ön a lehető legbiztonságosabb és legmegbízhatóbb kellékkel dolgozhasson.

A TZe-B31 fluoreszkáló narancssárga szalagot használva nem kell aggódni a szöveg megfakulása, mivel a laminált technológiának köszönhetően tartósan ellenáll a hőmérsékletnek, víznek, napfénynek és dörzsölésnek.

Az eredeti Brother TZe-B31 feliratozó szalag kiválasztásával biztosítja azt is, hogy a P-touch készülék továbbra is a lehető legjobban működjön, és olyan eredményeket biztosítson Önnek, amelyek egyértelműek, olvashatók és tartósak.

 

Vissza a tetejére