1. Home
  2. Kellékek
  3. TZe-231

Eredeti Brother TZe-231 laminált szalag – Fehér alapon fekete, 12mm széles

Brother TZe-231– Fehér alapon fekete, 12mm széles laminált szalag. A szalag 8 méter hosszú. Azokkal a P-touch címkéző készülékekkel kompatibilis, amelyeknek a szalagfedél tetején TZ vagy TZe logó szerepel.

Az eredeti TZe-231 laminált szalag számos Brother P-touch címkéző készülékekkel kompatibilis. A fehér alapon fekete színkombinációnak köszönhetően könnyen olvasható, így otthoni és irodai környezetben egyaránt jól használható.

Kiemelt tulajdonságok

  • 12mm széles, 8m hosszú
  • Kimagasló minőségű, eredeti Brother tekercs
  • Jól olvasható és tartós címke

Bemutatás

Az eredeti Brother TZe-231 laminált szalaggal kimagasló minőségű, könnyedén olvasható feliratokat készíthet.

A fejér alapon fekete TZe-231 szalag otthoni és irodai környezetbe egyaránt kitűnő megoldás, legyen szó akár mappák, polcok, USB memóriák, kábelek vagy bármilyen egyéb eszközök feliratozásáról.

Az öntapadós címkéket úgy terveztük, hogy ellenálljanak a szélsőséges hőmérsékleteknek, vegyi anyagoknak, a kopásnak, a napfénynek és a vízbe merítésnek, így mind beltéri, mind kültéri használatra alkalmasak.

A TZe szalagkazetták gyorsan, egyszerűen cserélhetőek; számos színben, méretben és anyagban elérhetőek, ezáltal is biztosítva, hogy a P-touch készülék megfeleljen az Ön címkézési igényeinek.

Kompatibilis