Eredeti Brother TN-2210 tonerkazetta – Fekete

Brother TN-2210 fekete tonerkazetta. Akár 1,200 oldal. 

Akár 1,200 oldalra elegendő, ISO/IEC 19752 szerint

Kimagasló minőségű Brother kellékanyag

Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Termékleírás

TN2210

Kiemelt tulajdonságok

  • Akár 1,200 oldalra elegendő, ISO/IEC 19752 szerint
  • Kimagasló minőségű Brother kellékanyag
  • Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Bemutatás

Az eredeti Brother TN-2210 tonert úgy tervezték, hogy tökéletes minőségű nyomatokat készíthessen vele. Növelje a hatékonyságot és készítsen kiváló megjelenésű dokumentumokat, amelyek könnyen olvashatóak és nem maszatolódnak.

Bemutatás

Úgy tervezték, - a többi Brother kellékkel együtt -, hogy tökéletes összhangban működjön a Brother nyomtatókkal. Az eredeti Brother TN-2210 fekete tonerrel többet spórolhat, s mindemellett kiváló minőségű nyomatokat készíthet.

Bár az olcsóbb, nem-márkás patronok használatával rövid távon pénzt takaríthat meg, azok nem lesznek kompatibilisek a készülékével. Lehetséges, hogy a gyakran alacsonyabb árú termékek használata nyomtatási problémákat okozhat, és akár károsíthatja a nyomtatót.

Az eredeti TN-2210 toner segít a mindennapi nyomtatási feladatok megkönnyítésében, hosszú ideig bírja a nyomtatást és nem kell aggódnia garanciavesztéstől sem, valamint gyorsan és könnyedén megteheti a kellék cseréjét.

Újrahasznosítás

Tudta, hogy a régi festékkazettákat újrahasznosíthatja a Brother közbenjárásával, s mindezt költségek nélkül megteheti?

Elkötelezettek vagyunk azért, hogy minimalizáljuk a környezetre gyakorolt hatásunkat, és arra ösztönözzük ügyfeleinket, hogy a Brother kellékek újrahasznosításához a lehető legegyszerűbben hozzájáruljanak.

Egyszerűen tudassa velünk, hogy hány üres tonerkazettája gyűlt össze, és mi gondoskodunk róla, hogy teljesen ingyen visszaküldhesse nekünk.
A díjnyertes Cool Earth szervezettel régóta tartó, kitűnő partnerségnek köszönhetően, segítjük az őshonos falvak fennmaradását és az esőerdők megmentését.

Ha többet szeretne megtudni, hogyan tudunk együtt dolgozni egy jobb környezetért, látogasson el a Brother Earth oldalra.

Vissza a tetejére