Eredeti Brother TN-2210 tonerkazetta – Fekete

Brother TN-2210 fekete tonerkazetta. Akár 1,200 oldal. 

Akár 1,200 oldalra elegendő, ISO/IEC 19752 szerint

Kimagasló minőségű Brother kellékanyag

Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Termékleírás

TN2210

Kiemelt tulajdonságok

  • Akár 1,200 oldalra elegendő, ISO/IEC 19752 szerint
  • Kimagasló minőségű Brother kellékanyag
  • Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Bemutatás

Az eredeti Brother TN-2210 tonert úgy tervezték, hogy tökéletes minőségű nyomatokat készíthessen vele. Növelje a hatékonyságot és készítsen kiváló megjelenésű dokumentumokat, amelyek könnyen olvashatóak és nem maszatolódnak.

Bemutatás

Úgy tervezték, - a többi Brother kellékkel együtt -, hogy tökéletes összhangban működjön a Brother nyomtatókkal. Az eredeti Brother TN-2210 fekete tonerrel többet spórolhat, s mindemellett kiváló minőségű nyomatokat készíthet.

Bár az olcsóbb, nem-márkás patronok használatával rövid távon pénzt takaríthat meg, azok nem lesznek kompatibilisek a készülékével. Lehetséges, hogy a gyakran alacsonyabb árú termékek használata nyomtatási problémákat okozhat, és akár károsíthatja a nyomtatót.

Az eredeti TN-2210 toner segít a mindennapi nyomtatási feladatok megkönnyítésében, hosszú ideig bírja a nyomtatást és nem kell aggódnia garanciavesztéstől sem, valamint gyorsan és könnyedén megteheti a kellék cseréjét.

Újrahasznosítás

Tudta, hogy a régi festékkazettákat újrahasznosíthatja a Brother közbenjárásával, s mindezt költségek nélkül megteheti?

Elkötelezettek vagyunk azért, hogy minimalizáljuk a környezetre gyakorolt hatásunkat, és arra ösztönözzük ügyfeleinket, hogy a Brother kellékek újrahasznosításához a lehető legegyszerűbben hozzájáruljanak.

Egyszerűen tudassa velünk, hogy hány üres tonerkazettája gyűlt össze, és mi gondoskodunk róla, hogy teljesen ingyen visszaküldhesse nekünk.
A díjnyertes Cool Earth szervezettel régóta tartó, kitűnő partnerségnek köszönhetően, segítjük az őshonos falvak fennmaradását és az esőerdők megmentését.

További információkért és megtudhatja, hogyan dolgozhatunk együtt a környezet javítása érdekében, látogassa meg weboldalunkat.

Vissza a tetejére