Kosárban

Eredeti Brother TN200 festékkazetta - fekete

Brother TN200 fekete festékkazetta. Akár 2200 oldal nyomtatására.

A TN200 fekete festékkazettát kifejezetten a Brother nyomtatókhoz terveztük, hogy Ön mindenkor gyorsan és tökéletes minőségben tudjon nyomtatni.  Az eredeti kellékek, mint a TN200 is, hosszútávon mindig költséghatékonyabbak, mint az olcsóbb alternatívák.

Kiemelt tulajdonságok

  • Az ISO/IEC 19798-as szabványnak megfelelően akár 2200 oldal nyomtatására is elegendő.
  • Kimagasló minőségű Brother kellékek
  • Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Bemutatás

A Brother festékkazettákat, mint a TN200 fekete festékkazettát is, szigorú teszteknek vetettük alá, hogy vásárlóinknak mindig a lehető legmegbízhatóbb terméket tudjuk kínálni.

Igaz, hogy kapható olcsóbb, nem-márkás festékkazetta is, de az soha nem lesz igazán kompatibilis a Brother nyomtatóval.  Az ilyen festékkazetták befolyásolják a nyomtatás minőségét és a nyomtató teljesítményét, és az ilyen jellegű problémák megoldása igen költséges lehet.

Az eredeti TN200 csere festékkazetta garantálja a problémamentes nyomtatást és a hosszútávú költséghatékonyságot, így nyomtatójára Ön bármikor számíthat.

Újrahasznosítás

Tudta, hogy a régi festékkazettákat újrahasznosíthatja a Brother közbenjárásával, s mindezt költségek nélkül megteheti?

Elkötelezettek vagyunk azért, hogy minimalizáljuk a környezetre gyakorolt hatásunkat, és arra ösztönözzük ügyfeleinket, hogy a Brother kellékek újrahasznosításához a lehető legegyszerűbben hozzájáruljanak.

Egyszerűen tudassa velünk, hogy hány üres tonerkazettája gyűlt össze, és mi gondoskodunk róla, hogy teljesen ingyen visszaküldhesse nekünk.
A díjnyertes Cool Earth szervezettel régóta tartó, kitűnő partnerségnek köszönhetően, segítjük az őshonos falvak fennmaradását és az esőerdők megmentését.

Ha többet szeretne megtudni, hogyan tudunk együtt dolgozni egy jobb környezetért, látogasson el a Brother Earth oldalra.