Brother eredeti DR-2401 cserélhető dobegység

Akár 12,000 oldalra elegendő

•Akár 12,000 oldalra elegendő (ISO/IEC19752 szerint)

Kimagasló minőségű Brother kellék

DR-2401-et használva időt, pénzt és papírt spórolhat

Termékleírás

Brother mono lézer tonerkazetta dobozzal

Kiemelt tulajdonságok

  • •Akár 12,000 oldalra elegendő (ISO/IEC19752 szerint)
  • Kimagasló minőségű Brother kellék
  • DR-2401-et használva időt, pénzt és papírt spórolhat

Bemutatás

A DR-2401 dobegységet Brother lézernyomtatóval való használatra terveztük. A készüléket eredeti kellékkel használva biztos lehet benne, hogy a nyomtató kimagasló nyomatokat hoz létre. Számos Brother nyomtatóval és multifunkciós eszközzel kompatibilis és könnyedén cserélhető kellékanyag.

Kellékek és kiegészítők

Több információ mutatása
Kevesebb információ mutatása

Bemutatás

A DR-2401 biztosítja, hogy a Brother nyomtatója az elvárható legmagasabb minőségű nyomatokat készítse.
Bár olcsóbb alternatívák is állnak rendelkezésre, csak a valódi DR-2401 dobegység garantálja azt a biztonságot, hogy nyomtatója továbbra is hatékonyan fog működni, ahogyan azt a mindennapi munkája során elvárja.

Gondoskodjon a kellékanyag ellátásáról rendeljen eredeti Brother dobegységet! Kimagasló eredményt biztosít, kitűnő áron!

Újrahasznosítás

Tudta, hogy a régi festékkazettákat újrahasznosíthatja a Brother közbenjárásával, s mindezt költségek nélkül megteheti?

Elkötelezettek vagyunk azért, hogy minimalizáljuk a környezetre gyakorolt hatásunkat, és arra ösztönözzük ügyfeleinket, hogy a Brother kellékek újrahasznosításához a lehető legegyszerűbben hozzájáruljanak.

Egyszerűen tudassa velünk, hogy hány üres tonerkazettája gyűlt össze, és mi gondoskodunk róla, hogy teljesen ingyen visszaküldhesse nekünk.
A díjnyertes Cool Earth szervezettel régóta tartó, kitűnő partnerségnek köszönhetően, segítjük az őshonos falvak fennmaradását és az esőerdők megmentését.

További információkért és megtudhatja, hogyan dolgozhatunk együtt a környezet javítása érdekében, látogassa meg weboldalunkat.

Vissza a tetejére