Eredeti Brother LC985C tintapatron – ciánkék

Brother LC985C ciánkék tintapatron - 1 patron / csomag. Akár 260 oldal nyomtatására.

Kb. 260 oldal nyomtatására - az ISO/IEC 24711-es szabványnak megfelelően

Kimagasló minőségű Brother kellékek

Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Termékleírás

LC985C ciánkék tintapatron

Kiemelt tulajdonságok

  • Kb. 260 oldal nyomtatására - az ISO/IEC 24711-es szabványnak megfelelően
  • Kimagasló minőségű Brother kellékek
  • Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Bemutatás

Az LC985C ciánkék tintapatron minden nyomtatáskor látványos eredménnyel szolgál. Mivel eredeti Brother termék, így telepítése rendkívül egyszerű és teljes mértékben kompatibilis az Ön nyomtatójával.

Bemutatás

További színek:

A Brother tintapatronokat, mint az LC985C ciánkék patront is, szigorú teszteknek vetettük alá, hogy vásárlóink számára mindenkor a legmegbízhatóbb termékeket tudjuk kínálni.

Igaz, hogy kapható olcsóbb, nem-márkás patron is, de az soha nem lesz igazán kompatibilis a Brother nyomtatóval.  Az ilyen patronok befolyásolják a nyomtatás minőségét és a nyomtató teljesítményét, és az ilyen jellegű problémák megoldása igen költséges lehet.

Az eredeti LC985C tintapatron garantálja a problémamentes nyomtatást és a hosszútávú költséghatékonyságot, így nyomtatójára Ön bármikor számíthat.

Creative Center

Látogasson el a Brother Creative Center, ahol több mint 2000 olyan sablont talál, amelyet személyre szabhat és elkészítheti saját, egyedi megjelenésű dokumentumainak és kreatív projektjeit.

A Business Center számos olyan marketinganyagot kínál, amelyek segítségével figyelemfelkeltő anyagokat készíthet munkahelyén, beleértve a névjegykártyákat, számlákat, szórólapokat és plakátokat, amelyek mindegyike személyre szabható.

Függetlenül attól, hogy önálló vállalkozóként vagy kisvállalkozásként működik, Cretive Center oldalon található, intelligens sablonok segítségére lesznek, ha látványos dokumentumokat szeretne készíteni.

A Home Center-ben sok-sok ötletet talál, amelyeket papírral tud megvalósítani, legyen szó akár oktatási segédeszközökről és játékokról -amelyeket a gyerekek is kipróbálhatnak - vagy vidám dekorációkról, amelyekkel különleges alkalomra emlékezhetünk, netán papír kézműves formatervezésről. Ezek a sablonok teljesen kizárólagosak a Brothernél.

Rengeteg újdonságot felfedezhet - és mindez teljesen ngyen a rendelkezésére áll.

Vissza a tetejére