Eredeti Brother LC426XLC tintapatron - ciánkék

A Brother LC462XLC ciánkék tintapatron - egy szín a csomagban. 1500 oldalt nyomtat.

Az LC462XLC 1500 oldalt nyomtat az ISO/IEC 24711 szabványnak megfelelően

Eredeti Brother ciánkék, nagy kapacitású tintapatron, amely nagyobb nyomtatási mennyiséget és alacsonyabb oldalköltséget biztosít

Az eredeti Brother tintapatronokat szigorú tesztelésnek vetik alá, hogy tökéletesen nyomtassanak, így időt és pénzt takaríthat meg

Termékleírás

LC462XLC_main

Az eredeti Brother LC462XLC tintapatront használva védi a nyomtató garanciáját

Kiemelt tulajdonságok

  • Az LC462XLC 1500 oldalt nyomtat az ISO/IEC 24711 szabványnak megfelelően
  • Eredeti Brother ciánkék, nagy kapacitású tintapatron, amely nagyobb nyomtatási mennyiséget és alacsonyabb oldalköltséget biztosít
  • Az eredeti Brother tintapatronokat szigorú tesztelésnek vetik alá, hogy tökéletesen nyomtassanak, így időt és pénzt takaríthat meg
  • Az eredeti Brother LC462XLC tintapatront használva védi a nyomtató garanciáját

Bemutatás

Olyan patront keres, amely minden nyomtatáskor kitűnő teljesítményt nyújt? A Brother ciánkék LC462XLC tintapatron színfakulás-álló tulajdonságokkal sima, megbízható és kiváló minőségű nyomatokat garantál Önnek. Tökéletesen kifejlesztett tintáink biztosítják, hogy nyomtatója a lehető legjobban működjön. 

A Brother a tintapatronok életciklusának minden szakaszában vegye figyelembe a környezetre gyakorolt hatást, ezzel is csökkentve a hulladéklerakóknál keletkező hulladékot. Minden készülékünk és tintapatronunk úgy készült, hogy a lehető legkevesebb hatással legyen a környezetre. 
 
Eredeti Brother LC462XLC nagy töltetű tintapatron – minden alkalommal megéri

Bemutatás

 
Színes

További színekben is kapható

LC462XLBK fekete
LC462XLM magenta
LC462XLY sárga

Megbízhatóság és minőség

Megbízhatóság és minőség

A Brother „Innobella Color Rich” technológiával látványos színek jönnek létre, amelyek kimagasló élénkséget hoznak létre a fotónyomatokon. A Brother Innobella Ink gondosan kiválasztott vegyszereket tartalmaz, amelyek megakadályozzák a nyomtatófej eltömődését a simább működés érdekében. Ez biztosítja Brother nyomtatók megbízhatóságát és tartósságát.

Garantáltan munkára tervezve

Garancia a minőségre

A Brother tintapatronokat a teljes nyomtatási rendszer részeként tervezték, a Brother nyomtatóeszközöket szem előtt tartva – a kiváló minőség érdekében. Az eredeti Brother tinták használata a legjobb módja annak, hogy megvédje befektetését és biztosítsa Brother tintasugaras nyomtatója optimális teljesítményét, amellyel könnyedén érhet el kimagasló teljesítményt és hosszú távon pénzt takarít meg.

Teljesítmény tesztelve

Teljesítmény tesztelve

Brother Innobella tinta & papír ellenáll a fénynek, az ózonnak, a fakulásnak, így biztosítva, hogy a hosszan tartó expozíció ne okozza a nyomatok fakulását. Az eredeti Brother tintapatronokkal valóban professzionális minőséget érhet el.

Támogatás - At your side

A Brother által nyújtott támogatás: "at your side"

Az eredeti Brother kellékanyagok használata védi a nyomtató garanciáját. A Brother mindig Ön mellett áll: "at your side". Vállaljuk, hogy kiváló értékesítési támogatást és ügyfélszolgálatot nyújtunk Önnek – vásárlás előtt és után egyaránt.

 
Két papagáj repül a dzsungel felett

Környezetvédelem és újrahasznosítás

Minden készülékünk és tintapatronunk úgy készült, hogy a lehető legkevesebb hatással legyen a környezetre. A Brother környezettudatos megoldást kínál ügyfeleinek arra, hogy megsemmisítsék Brother márkájú termékeiket az élettartamuk végén. 

 
Hitelesítés

Ellenőrizze kellékei eredetiségét

Az eredeti Brother tintapatronokon holografikus biztonsági címke található. Győződjön meg arról, hogy a dobozt és a biztonsági címkét nem manipulálták, valamint ellenőrizze, hogy a hologramos biztonsági címke rendben van-e a dobozon. Az egyedi 7 számjegyű kódsor azonosítható a következő címen: www.brother.com/id

Creative Center

Látogasson el a Brother Creative Center, ahol több mint 2000 olyan sablont talál, amelyet személyre szabhat és elkészítheti saját, egyedi megjelenésű dokumentumainak és kreatív projektjeit.

A Business Center számos olyan marketinganyagot kínál, amelyek segítségével figyelemfelkeltő anyagokat készíthet munkahelyén, beleértve a névjegykártyákat, számlákat, szórólapokat és plakátokat, amelyek mindegyike személyre szabható.

Függetlenül attól, hogy önálló vállalkozóként vagy kisvállalkozásként működik, Cretive Center oldalon található, intelligens sablonok segítségére lesznek, ha látványos dokumentumokat szeretne készíteni.

A Home Center-ben sok-sok ötletet talál, amelyeket papírral tud megvalósítani, legyen szó akár oktatási segédeszközökről és játékokról -amelyeket a gyerekek is kipróbálhatnak - vagy vidám dekorációkról, amelyekkel különleges alkalomra emlékezhetünk, netán papír kézműves formatervezésről. Ezek a sablonok teljesen kizárólagosak a Brothernél.

Rengeteg újdonságot felfedezhet - és mindez teljesen ngyen a rendelkezésére áll.

Vissza a tetejére