Kosárban

PT-P300BT P-touch CUBE

Bluetooth-os címkéző készülék otthoni használatra

Kompatibilitás

A P-touch CUBE a Brother eddigi legstílusosabb kompakt címkéző készüléke, amely Bluetooth használatával azonnal kapcsolódik okostelefonodhoz/tabletedhez.

A címkéket a P-touch Design&Print nevű applikáció segítségével szerkesztheted és hozhatod létre – ez egy ingyenesen letölthető iOS és Android kompatibilis app, szinte végtelen lehetőséget kínál címkék tervezésére, kreativitásod legnagyobb örömére. Rengeteg szín és vadonatúj minta vár, hogy különleges, többféle méretű címkékkel jelöld tárgyaidat.  Válassz a több, mint 1000 szimbólum és emoji, 23 betűtípus és 61 keret közül, alkoss velük egyedi feliratokat!

 

Kiemelt tulajdonságok

  • Tartós, színes, mintás címkék akár 12mm szélességig
  • Egyedi üzenet, felirat szatén szalagra, ajándékcsomagoláshoz
  • Vasalható szalag iskolai, óvodai felszerelés, ruházat névre szóló jelölésére
  • Nagyon egyszerű működtetés Bluetooth kapcsolattal és ingyenes applikációval
  • Szöveg, emoji, keret és szimbólum beszúrása bármely címkére
  • Elemmel működik, így könnyen hordozható, áthelyezhető

Áttekintés

Stílusos és formabontó címkenyomtató, amely passzol otthonodba 

Kompakt és modern kinézetével a P-touch CUBE úgy simul bele az otthonod környezetébe, mintha oda tervezték volna. Konyhába, dolgozószobába, íróasztalra, garázsba, kerti kisházba tennéd? Netán ajándékcsomagoláshoz, gyermekeid iskolai, óvodai ruháinak és felszereléseinek névre szóló címkézéséhez használnád?

Android és Apple készülékekhez tervezve

Az ingyenes "P-touch Design&Print" applikáció megtalálható a készülékedről elérhető app áruházban. Töltsd le és máris rengeteg ötletet kapsz arra, otthonodat hogyan tudod rendezetté, rendszerezetté, eközben egyedivé is tenni csodaszép és változatos címkék segítségével.

Bármely családtagod, barátod könnyedén letöltheti az applikációt és készíthetik a saját címkéiket azonnal!

Miért nem próbálod ki most rögtön? Keress rá  "Design&Print" néven az app áruházban!

Végtelenül egyszerű működtetés Bluetooth kapcsolattal

Semmiféle bonyolult hálózati telepítési folyamatra nincs szükséged. Csak keresd meg a P-touch CUBE nyomtatódat az applikációban és kattints a kapcsolódásra - pár másodperc alatt létre is jön a kapcsolat.

Végtelen felhasználási lehetőségek

Címkézd a fűszeres üvegcséket, tárolódobozokat, polcokat, jelöld a hosszabbítókat, telefon és tablet töltőket, mappáidat, cipős dobozaidat, gyerekruhákat, iskolai, óvodai felszereléseket, játékos dobozokat. Használd a kertben vagy az erkélyen is palántákhoz, garázsban és kamrában a szerszámokhoz, tárolókhoz...de kiválóan dekorálhatsz ajándékokat, születésnapi bulikat, kerti partikat is a színek és minták végtelen variálásával.

Rengeteg szín, méret és mintás szalagok!

Soha ennyi minta és szín nem állt még rendelkezésre címkék készítéséhez! Öntapadós, mintás, színes, különböző szélességű szalagok, textilszalagok ajándékcsomagoláshoz, vasalható textilszalagok névre szóló címkézéshez iskolai vagy óvodai ruházat, felszerelés jelölésére...az biztos, hogy a P-touch CUBE nagyon hamar nélkülözhetetlen segítőtárssá válik a háztartásban!

P-touch laminált címkék - extrém körülmények között tesztelve

A Brother TZe szalagkazetták roppant széles kínálatában méret, szín és egyéb speciális tulajdonságok alapján válogathatsz. Erős tapadású, flexibilis ID szalaggal (kábelek körbetekeréséhez vagy kábelzászló készítéséhez), biztonsági címkék készíthetők. Ezek a laminált szalagok rendkívül tartósak és extrém körülmények között is kitűnően helytállnak. Hajlékonyak, olvashatóak, és erősen tapadnak még akkor is, ha dörzsölésnek, hőnek, vegyi anyagoknak vagy erős napfénynek vannak kitéve.

Részletes specifikáció

Kiemelt tulajdonságok

Maximális szalagszélesség (mm) 12
Akkumulátor 6 x AAA (LR03) Alkaline
Vágókés típusa Teljes
Technológia Hőtranszfer
Szélesség 3.5, 6, 9, 12mm
Típus TZe Tape
Bluetooth Yes (Ver 2.1 EDR Class 2)
Méretek 115mm (W) x 61mm (D) x 115mm (H)
Súly 0.38 kg
Szalagkazetták 12mm black on white TZe Tape (4m)
Jótállási kártya Igen
Gyors telepítési útmutató Igen
Tartalom letöltése a Brother felhőből Yes
Betűtípusok 23 Brother fonts plus OS installed fonts
Keretek 61
Címke tájolása Vízszintes, Függőleges
Szalagszín-felismerés Igen
Szalagméret-felismerés Igen
Szedési stílusok Félkövér, Dőlt
Jótállás Return To Base

Kellékek és kiegészítők