Kosárban
learning to count education specialist partners

Brother at your side

Nyomtatás és szkennelés menet közben, irodán kívül is, online kapcsolat és elérés felhőn keresztül a Brother szakszerűen kifejlesztett, oktatási szektor számára tervezett megoldásaival.

Hogyan tudnak a Brother oktatási szektorra fejlesztett megoldásai segíteni a te vállalkozásodban is?

A Brother ingyenes mobil applikációja, az iPrint&Scan amelynek segítségével bármely készülékről nyomtathatsz és szkennelhetsz, Apple és Android készülékekhez egyaránt megfelelő. Automatikusan megtalálja a kompatibilis Brother készüléket a vezeték nélküli hálózaton, így egyszerűen tudod küldeni és feltölteni nyomtatási és szkennelési munkáidat a felhőbe mobilodról.  

Igen. Több módja is van. A Secure Function Lock funkció segítségével be lehet állítani, hogy ki tud nyomtatni, faxolni, szkennelni és másolni, és ki nem tud PIN kód vagy NFC kártya nélkül. Ezen kívül a PrintSmart Secure Pro szoftver segítségével is egyéni beállításhoz lehet kötni a nyomtatási, másolási, szkennelési és faxolási jogokat. 

Igen, a PrintSmart Secure Pro Mail2Print funkciójával. A Brother biztonsági technológiáját alkalmazva a dokumentumokat direktben el lehet küldeni csatolmányként a nyomtatóra, amelyre egy PIN-kódot tartalmazó e-mail a válasz. A nyomtató csak akkor kezdi meg a nyomtatási munkát, amikor a PIN kód beütésre kerül. 

Ha egy munka már nyomtatásra került, nem mindig lehet utólag megmondani, ki nyomtatta azt. A Brother ID Print funkció egyfajta bélyegzőt készít a nyomtatványra a fő adatokkal  – például felhasználónév, dátum, idő vagy esetleg valamilyen egyedi üzenet – ez pedig a lap alján vagy tetején fog megjelenni.