1. Home Brother
  2. Címke- és blokknyomtatók
  3. QL-800 sorozat
  4. QL-800 felhasználási területek
Empty office

Iroda

Szembeötlő különbség fekete és piros nyomtatással. Aktuális iratok, sürgős üzenetek felismerése egyetlen pillantással. Alternatíva természetesen a fekete nyomtatás, folyamatos papírtekercsekre történő nyomtatás vagy elővágott címkék használata.

Az applikáció sablonként tartalmaz címzés mintákat, mappa és dokumentum címkéket, tárolódoboz címkéket, fiókos szekrényekre és polcokra ragasztható mintákat, irodaszeres szekrény és rendszerezési mintákat, valamint figyelmeztető jelzés sablonokat.

QL-800

Labels in a warehouse facility

Üzemeltetés

Azonnali figyelemfelkeltés fekete és piros nyomtatással. Készíts olyan biztonsági jelzéseket, amelyek önmagukért beszélnek. Alternatíva a fekete nyomtatás és nyomtatás tartósabb filmszalagra.

Az applikáció sablonként tartalmaz ideiglenes figyelmeztető jelzés sablonokat, belépőkártya mintákat, irodaszer és irodatechnikai eszközök, irodabútorok leltározásához mintákat.

QL-800

Labels on boxes in a warehouse

Postázás & raktározás

A forgalmas raktárakban és postázókban nagyon fontos a küldemények és dobozok pontos jelölése. Visszakereshetőség és adminisztráció szempontjából elengedhetetlen az érkeztetés és felcímkézés, ezek együttesen biztosítják a logisztikai folyamatok zavartalan működését.

Az applikáció sablonként tartalmaz címzési sablonokat, kezelési útmutató mintákat, raktárpolc-rendszerekhez címkemintákat, vonalkódokat, raklapok és dobozok jelöléséhez sablonokat, ideiglenes figyelmeztető jelzés mintákat. 

QL-800

Labels being used in a retail store

Kereskedelem

A termékek áráról és bármilyen speciális akcióról, promócióról történő tájékoztatás a vásárlók felé elengedhetetlen a kiskereskedelemben. Nyomtass árcédulákat, vonalkódot tartalmazó címkéket,  és használd a Brother egyedi, piros nyomtatási lehetőségét az információk kiemeléséhez. Szembeötlő lesz a különbség! A QL-820NWBc önállóan is használható címkenyomtató LCD érintőképernyővel és rengeteg címkesablonnal áll rendelkezésedre üzletedben. 

Az applikáció sablonként tartalmaz ár és termékcédulákat, promóciós/akciós címkéket, vonalkódokat leltározáshoz, és ideiglenes figyelmeztető jelzés mintákat. 

QL-820NWBc

Labels being used on food at a supermarket

Élelmiszeripar

Az élelmiszerek jelölése, címkézése kritikus fontosságú, ezáltal emelhetjük ki például a termékre vonatkozó allergén információkat, tüntethetjük fel a minőség megőrzési idejét, és az árakat is, vonalkódokat is. Kiszállítással foglalkozó cégek könnyedén nyomtathatják ki a rendelések részleteit, kiszállítási címeket is. A QL-820NWBc önállóan is használható címkenyomtató LCD érintőképernyővel és rengeteg címkesablonnal áll rendelkezésedre üzletedben. 

Az applikáció sablonként tartalmaz allergén anyagok feltüntetésére szolgáló mintát, élelmiszer csomagoláshoz sablont, termékcímkéket, árcédulákat, hűtőszekrényben használható polccímkéket, vonalkódokat.

QL-820NWBc

Labels being used on an ID badge

Belépés felügyelet

Látogató és vendégkártyák egyértelmű jelölésére kiválóan alkalmazható a két színű nyomtatás. Érvényességi idő, belépési területek szembeötlő, megkülönböztető jelzésére szolgálnak a QL-810Wc és QL-820NWBc wireless címkenyomtatókkal készíthető azonosító matricák. Így akár okostelefonról, tabletről is nyomtathatsz az applikáció használatával. 

Belépőkártya minták, címzési sablonok,ideiglenes figyelmeztető jelzés sablonok elérhetőek az applikáción keresztül. 

QL-810Wc