speciális-tulajdonságok-mps-idő

Időt takaríthat meg és optimalizálhatja hatékonyságát

Gyakran előfordul, hogy a kollégák indokolatlanul sok időt töltenek a nyomtatóval kapcsolatos, váratlanul jelentkező problémák miatt.. Ilyen lehet a dokumentumok nyomtatása, szkennelése, másolása vagy faxolása abban az esetben, ha olyan régi berendezésekkel vagy szoftverekkel dolgoznak, amelyek ráadásul rosszul is vannak konfigurálva. Ezenkívül figyelembe kell venni azt a időt is, amelyet a készülék hibájának megtalálására, vagy a tintapatronok és a festékkazetták cseréjére fordítanak. Az MPS ezen is segítségére lesz, hogy csökkentse ezt a rejtett időveszteséget a nyomtatás körül. Így a kollégáknak nem kell az értékes idejüket az eszközökkel kapcsolatos intézkedéssel tölteniük.

speciális funkció- mps- pénz

Időt és pénzt takaríthat meg

A nyomtatóflotta szakszerűtlen összeállítása akadályozza a munkafolyamatok hatékony elvégzését. A karbantartási költségek extra kiadást okoznak cégének. A különböző eszközök egyéni fenntartása drágább, mint egy automatizált, felhőalapú rendszer használata ilyen kiterjedt feladatokhoz. Az MPS szolgáltatás során lehetőség nyílik egy olyan felügyeleti rendszerhez való hozzáférésre, amely az összes eszközt egységesen figyeli. Ez abban is segít, hogy nyomon tudja követni a festékpatronok és a tonerkazetták töltöttségi szintjét, így nem kerül abba a kellemetlen helyzetbe, hogy váratlanul kifogy a kellékanyag és nem sikerült előzetesen kellékanyagot rendelnie a készülékéhez, kedvezményes áron. Ezenkívül elkerülhető a raktározás költsége. A nyomtatási igények gondos felmérése és kiértékelése sokat spórolhat Önnek. Amennyiben túl sok eszköz működik a szervezeten belül, amelyek elavultak, az nem hatékony a költségek szempontjából. A Brother kollégái segítenek a valós költségek és a költségmegtakarítási lehetőségek kiszámításában.

speciális-tulajdonságok-mps-hatékonyság

Fokozza a termelékenységet a Brother MPS-sel

A vállalat különböző részlegeinek nyomtatási mennyisége változhat. A vállalat jelenlegi és jövőbeni szükségleteinek kezdeti felmérése után a Brother személyre szabott nyomtatási koncepciót készít Önnek, figyelembe véve a területek nyomtatási szokásait. Ez magában foglalhatja például a mobileszközökről történő nyomtatást vagy a helyszínen kívüli nyomtatást, netán a gyakran használt speciális dokumentumméretek és formátumok nyomtatását. Egy másik előny a megbízható szervizelési megoldás, mivel minden probléma esetén segítségére lesz a rugalmasan működő szerviz háttér. Ezen kívül mindig a legmodernebb technológiákat használhatja, amelyek időről-időre megfelelnek a legmagasabb követelményeknek.

MPS-speciális-funkciók-költségcsökkentés

Csökkentse a cég kötelező befektetéseit

A teljes nyomtatópark megvásárlásának költsége nagyon sokba kerülhet. Ezzel szemben a Brother MPS lehetőséget biztosít kedvezményes áron történő beszerzésre, akár már egy készülék esetén is. Valós idejű eszközhasználati és előrejelző monitorozást is biztosít az eszközhálózathoz. Így jobban tuid tervezni a költségeket illetően.

Speciális tulajdonságok_mps_környezet

Óvja környezetét

A papírfogyasztás csökkentése, kevesebb villamos energia használata és kevesebb fogyóeszköz használata a vállalat társadalmi felelősségvállalásának része. Az MPS részeként elérhető felügyeleti rendszerrel azonosíthatja és nyomon követheti, hogy mennyi a nyomtatási volumen cégénél. Ez megkönnyíti a szükséges beavatkozást és a környezeti lábnyom javítását. Az erőfeszítései eredményeit a vállalat környezetvédelmi jelentésében rögzítheti.

speciális-tulajdonságok-mps-biztonság

Növelje az információbiztonságot

A biztonságos nyomtatási technológiák bevezetése a vállalkozások számára és a nyomtatási biztonság javítása két olyan tényező, amelyek egyre fontosabbá válnak a vállalkozások számára. A nyomtatási helyzet vállalati szintű értékelése, például egy felügyelt nyomtatási szolgáltatás, a nyomtatás során azonosíthatja a biztonsági kockázatokat. Az MPS-programot úgy tervezték, hogy személyre szabott biztonsági koncepciót nyújtson, amely segít minimalizálni ezeket a kockázatokat. Egy ilyen koncepció megkövetelheti, hogy a felhasználók azonosíthassák magukat a nyomtatón egy NFC-kártyaolvasón keresztül, ezáltal csökkentve a dokumentumoknak a kimeneti tálcából illetéktelen kezekbe kerülésénekellopásának kockázatát. Ez magában foglalhatja a hulladékgazdálkodási és dokumentumkezelési megoldásokat is, valamint olyan többfunkciós nyomtatók telepítését, amelyek automatikus belső merevlemez-törlő képességgel rendelkeznek. A hacker adatokhoz való hozzáférés kockázatát csökkentő hálózati szintű megoldások is integrálhatók.