Eredeti Brother DR130CL dobegység csomag

Brother DR130CL fekete, ciánkék, magenta és sárga dobegység csomag. Akár 17000 oldal nyomtatására.

Akár 17000 oldal nyomtatására is (egy oldal / nyomtatás)

Kiváló minőségű eredeti Brother dobegység

Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Termékleírás

DR130CL_main

Kimelet tulajdonságok

  • Akár 17000 oldal nyomtatására is (egy oldal / nyomtatás)
  • Kiváló minőségű eredeti Brother dobegység
  • Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Bemutatás

Az eredeti Brother DR130CL dobegység használatával az Ön irodai nyomtatója mindig az elvárásoknak megfelelően fog működni és a nyomtatási minőség garantáltan hibátlan lesz. A DR130CL telepítése egyszerű, használata megbízható és gyors, így Önnek nem kell többé nyomtatási problémákkal szenvednie.

Bemutatás

Ha irodai nyomtatásról van szó, akkor Ön biztos lehet abban, hogy a Brother DR130CL dobegységgel nyomtatója tökéletesen fog működni és kristálytiszta dokumentumokat fog nyomtatni.

Néha csábító a kevésbé drága, nem-márkás kellékek megvétele, de ne feledje el, hogy ha a Brother lézernyomtatójába olcsó dobegységet telepít, az nem csupán a nyomtatási minőséget fogja befolyásolni, de komoly kárt is okozhat nyomtatójában.

Az eredeti DR130CL dobegységgel nyomtatója mindig az elvárásainak megfelelően fog működni, és kiváló minőségben fog nyomtatni, hosszú távon pedig biztosan pénzt takarít meg Önnek.

Újrahasznosítás

Tudta, hogy a régi festékkazettákat újrahasznosíthatja a Brother közbenjárásával, s mindezt költségek nélkül megteheti?

Elkötelezettek vagyunk azért, hogy minimalizáljuk a környezetre gyakorolt hatásunkat, és arra ösztönözzük ügyfeleinket, hogy a Brother kellékek újrahasznosításához a lehető legegyszerűbben hozzájáruljanak.

Egyszerűen tudassa velünk, hogy hány üres tonerkazettája gyűlt össze, és mi gondoskodunk róla, hogy teljesen ingyen visszaküldhesse nekünk.
A díjnyertes Cool Earth szervezettel régóta tartó, kitűnő partnerségnek köszönhetően, segítjük az őshonos falvak fennmaradását és az esőerdők megmentését.

További információkért és megtudhatja, hogyan dolgozhatunk együtt a környezet javítása érdekében, látogassa meg weboldalunkat.

Vissza a tetejére