Eredeti Brother LC1000HYBK nagytöltetű tintapatron - fekete

Brother LC1000HYBK nagytöltetű fekete tintapatron - 1 patron / csomag. Akár 900 oldal nyomtatására.

Az ISO/IEC 24711-es szabványnak megfelelően akár 900 oldal nyomtatására is elegendő

Kimagasló minőségű Brother kellékek

Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Termékleírás

LC1000HYBK_main

Kiemelt tulajdonságok

  • Az ISO/IEC 24711-es szabványnak megfelelően akár 900 oldal nyomtatására is elegendő
  • Kimagasló minőségű Brother kellékek
  • Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Bemutatás

Az LC1000HYBK nagytöltetű tintapatron kompatibilis számos nyomtatónkkal. Az LC1000HYBK eredeti, szakértelemmel tervezett Brother termék, így Ön biztos lehet abban, hogy mindenkor a legkiválóbb minőségű dokumentumokat fogja nyomtatni és emellett pénzt is fog megtakarítani.

Bemutatás

Ha eljön a tintapatron cseréjének az ideje, válassza a Brother LC1000HYBK patronját, amelynek használatával biztos lehet abban, hogy a nyomtatója minden egyes alkalommal tökéletesen fog működni és kristálytisztán fog nyomtatni.

A fekete festéket mindenki gyakrabban használja, mint a többi színt, az LC1000HYBK megvásárlásával pedig Ön biztos lehet abban, hogy a dokumentumait a lehető legjobb minőségben fogja kinyomtatni.

Könnyű elcsábulni a kevésbé költséges, nem-márkás kellékeknek, azonban azt ne feledje, hogy az utántöltők és az olcsó tintapatronok nem csupán a nyomtatási minőséget befolyásolják, hanem a garanciáját is érvénytelenítik és komoly kárt tehetnek a nyomtatójában.

Ezzel az eredeti LC1000HYBK nagytöltetű tintapatronnal nyomtatója tökéletesen fog működni, használatával pedig a hosszú távú költséghatékonyság és a kimagasló minőségű nyomtatás mindenkor garantált.

Creative Center

Látogasson el a Brother Creative Center, ahol több mint 2000 olyan sablont talál, amelyet személyre szabhat és elkészítheti saját, egyedi megjelenésű dokumentumainak és kreatív projektjeit.

A Business Center számos olyan marketinganyagot kínál, amelyek segítségével figyelemfelkeltő anyagokat készíthet munkahelyén, beleértve a névjegykártyákat, számlákat, szórólapokat és plakátokat, amelyek mindegyike személyre szabható.

Függetlenül attól, hogy önálló vállalkozóként vagy kisvállalkozásként működik, Cretive Center oldalon található, intelligens sablonok segítségére lesznek, ha látványos dokumentumokat szeretne készíteni.

A Home Center-ben sok-sok ötletet talál, amelyeket papírral tud megvalósítani, legyen szó akár oktatási segédeszközökről és játékokról -amelyeket a gyerekek is kipróbálhatnak - vagy vidám dekorációkról, amelyekkel különleges alkalomra emlékezhetünk, netán papír kézműves formatervezésről. Ezek a sablonok teljesen kizárólagosak a Brothernél.

Rengeteg újdonságot felfedezhet - és mindez teljesen ngyen a rendelkezésére áll.

Vissza a tetejére