Eredeti Brother LC970RBWBP színes tintapatron csomag bliszter csomagolásban.

Brother LC970RBWBP ciánkék, magenta és sárga tintapatronok bliszter csomagolásban. Színenként akár 300 oldal nyomtatására.

Az ISO/IEC 24711-es szabványnak megfelelően a patronok színenként akár 300 oldal nyomtatására is elegendőek

Kimagasló minőségű Brother kellékek

Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Termékleírás

LC970RBWBP_main

Kiemelt tulajdonságok

  • Az ISO/IEC 24711-es szabványnak megfelelően a patronok színenként akár 300 oldal nyomtatására is elegendőek
  • Kimagasló minőségű Brother kellékek
  • Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Bemutatás

Az LC970RBWBP bliszter csomagolású színes patron csomaggal rendkívül egyszerű és megfizethető lesz a Brother tintapatronok cseréje. A csomagban található ciánkék, sárga és magenta tintapatronokkal az Ön Brother nyomtatója mindig a legkiválóbb minőségben fog nyomtatni.

Bemutatás

Az LC970RBWBP színes tintapatron csomagban található LC970C, LC970M és LC970Y bliszter csomagolású tintapatronokat szakértőink úgy tervezték, hogy azokkal az Ön Brother nyomtatója mindig tökéletesen működjön és a legkiválóbb minőségben nyomtasson.

Meglehet, hogy az olcsóbb, nem-márkás tintapatronokkal rövid távon pénzt takarít meg, de azok soha nem annyira kompatibilisek az Ön nyomtatójával.  Az ilyen - gyakran igen gyenge minőségű - termékek használata nyomtatási problémákhoz vezethet és a nyomtatójában is kárt tehet - ne kockáztasson!

Ha az eredeti LC970RBWBP színes tintapatron csomagot választja, akkor biztos lehet abban, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a nyomtatójából, továbbá megőrzi garanciája érvényességét is, így valóban nem kell aggódnia a nyomtatója miatt.

Vissza a tetejére