3 év garancia

Az érvényben lévő alap garanciához

a Brother +1 év garanciát kínál Önnek,

AMLENYEK FELTÉTELE A

WEBOLDALON MEGTETT REGISZTRÁCIÓ

 

Regisztráljon most!

magánszemély és otthoni felhasználó

üzleti felhasználó

Az Ön nyugalma és kényelme, mindenek előtt!

A Brother International Hungary Kft. a nagoyai központú Brother Csoport tagja. A több, mint 100 éves múlttal rendelkező cégcsoport 50 éve Európában is a vásárlók érdekeit és elégedettségét szem előtt tartva működik.

Örömünkre szolgál, hogy a Brother termék mellett döntött és mindent megteszünk annak érdekében, hogy Ön könnyedén, kényelmesen és fennakadások nélkül használhassa készülékét. A Brother eszközök tervezésekor eslődleges szempont a megbízhatóság és a funkcionalitás, ezért gyárainkban szigorú teszteléseket végzünk. mire  All Brother products undergo rigorous testing and are designed to last. Ugyanakkor a körültekintő és megelőző lépéseink mellett is előfordulhat, hogy valamilyen hiba lép fel a használat során.

Ezért az Ön nyugalma, kényelme és elégedettsége érdekében az érvényben lévő 2 éves garancai mellé plusz 1 év garanciát kínálunk. Kérjük, olvassa el a garancia feltételeit és az erre vonatkozó részleteket.


Garancia tájékoztató

A Brother mottója a kezdetektől így hagzik: "at your side" - "az Ön szolgálatában". Ezért mindent elkövetünk, hogy ügyfeleink a legmagasabb szinvonalú szolgáltatásban részesüljenek.
A kibővített garancia lehetőséget minden készülékünkre felkínáljuk. Önnek nincs más dolga, mint regisztrálni a Brother Magyarország disztribútorai által forgalomba hozott  készüléket weboldalunkon, a vásárlástól számított 60 naponm belül. A termék típusától függően a garancia típusa is eltérő lehet.:

HELYSZÍNI GARANCIA*

(*10 kg fölötti készülék elszállítása, javítása és visszaszállítása az ügyfél lakóhelyére)

vagy

GARANCIA SZERVIZBEN**

(**javítás szervizben)


Ahhoz, hogy a kibővített garancia érvényesüljön, a készüléket a vásárlástól szmított 60 napon belül regisztrálni kell a Brother oldalán.


  A készülékek listája és a javítás módja >>

  Feltételek és Szabályzat a garanciához  >>

 

  • Brother eredeti kellékanyagok

    Megfelelő használat esetén a Brother termékek kimagasló szolgáltatást nyújtanak Önnek. A problémamentesség érdekében határozottan javasoljuk Önnek, hogy készülékéhez  válassza az eredeti Brother kellékanyagokat. A Brother kellékanyagokat úgy tervezték és fejlesztették, hogy tökéletes harmóniában működjenek készülékeivel, biztosítva a nyomtatás kiváló minőségét. 

  • Miért válasszon eredeti Brother terméket?