Kosárban
  1. Home
  2. Kellékek
  3. TZe-PR935

Eredeti Brother TZe-PR935 szalag – Ezüst alapon fehér színű szalag, 12 mm széles

Brother TZe-PR935 Ezüst alapon fehér színű szalag – 12 mm széles

Az eredeti TZe-PR935 prémium feliratozó szalag kiváló megoldás ünnepi feliratok készítéséhez. Csillogó, ezüst színű háttere stílusos és exkluzív megjelenést biztosít. A felhasználási területek száma végtelen! Használhatja  akár kártyára, ajándékra, kézműves vagy egyedi készítésű tárgyakra. A laminált fedőréteg biztosítja, a címkék védelmét a külső környezeti hatásoktól. Kompatibilis azon P-touch címkenyomtatókkal, amelyek a szalagkazetta burkolatán a TZ vagy TZe logót mutatják.

Kiemelt tulajdonságok

  • Ezüst színű szalag fehér felirattal
  • 12 mm széles, 8 m hosszú
  • Kimagasló minőségű, eredeti Brother tekercs
  • Esztétikus és stílusos megjelenés

Overview

A TZe-PR935 ezüst alapon fehér feliratozó szalagot a legszigorúbb teszteknek vetettük alá annak érdekében, hogy Ön a lehető leghatékonyabb és megbízhatóbb feliratokat készíthesse.
A laminálási technológia segít abban, hogy címkéi ellenállóbbak és időtállóak legyenek, legyen szó mappák, polcok, tároló szekrények vagy tárolódobozok jelöléseiről, vagy trófeák, érmek és minőségi jelölések elkészítéséről.

A  TZe-PR935 laminált felülete védi a feliratot a külső környezeti hatásoktól.

Ellenáll a legextrémebb körülményeknek is, legyen szó túl hideg vagy túl meleg hőmérsékletről, napsütésről, vízben ázásról, kémiai anyagokkal való érintkezésről vagy dörzsölésről.

Az eredeti Brother TZe-PR935 szalaggal a P-touch készülék tökéletesen tud együttműködni és az eredmény egy könnyen olvasható és tartós címke lesz. 

Kompatibilis