1. Home
  2. Kellékek
  3. TZe-PR851

Eredeti Brother TZe-PR851 szalag – Arany alapon fekete, 24 mm széles

Brother TZe-PR851 Arany alapon fekete szalag – 24 mm széles

Az eredeti TZe-PR851 prémium feliratozó szalag kiváló megoldás ünnepi feliratok készítéséhez. Csillogó, arany színű háttere stílusos és exkluzív megjelenést biztosít. A felhasználási területek száma végtelen! Használhatja  akár kártyára, ajándékra, kézműves vagy egyedi készítésű tárgyakra. A laminált fedőréteg biztosítja, a címkék védelmét a külső környezeti hatásoktól. Kompatibilis azon P-touch címkenyomtatókkal, amelyek a szalagkazetta burkolatán a TZ vagy TZe logót mutatják.

Kiemelt tulajdonságok

  • Arany színű szalag fekete felirattal
  • 24 mm széles, 8 m hosszú
  • Kimagasló minőségű, eredeti Brother tekercs
  • Esztétikus és stílusos megjelenés

Bemutatás

A 24 mm-es, arany alapon fekete TZe-PR851 feliratozó szalagot a legszigorúbb teszteknek vetettük alá annak érdekében, hogy Ön a lehető leghatékonyabb és megbízhatóbb feliratokat készíthesse.
A laminálási technológia segít abban, hogy címkéi ellenállóbbak és időtállóak legyenek, legyen szó mappák, polcok, tároló szekrények vagy tárolódobozok jelöléseiről, vagy trófeák, érmek és minőségi jelölések elkészítéséről.

A  TZe-PR851 laminált felülete védi a feliratot a külső környezeti hatásoktól.

Ellenáll a legextrémebb körülményeknek is, legyen szó túl hideg vagy túl meleg hőmérsékletről, napsütésről, vízben ázásról, kémiai anyagokkal való érintkezésről vagy dörzsölésről.

Az eredeti Brother TZe-PR851 szalaggal a P-touch készülék tökéletesen tud együttműködni és az eredmény egy könnyen olvasható és tartós címke lesz.

 

Kompatibilis