Eredeti Brother TZe-MQG35 laminált szalag – Lime zöld alapon fehér, 12mm széles

Brother TZe-MQG35 – Lime zöld alapon fehér szalag - 12mm széles

12mm széles, 5m hosszú

Kimagasló minőségű, eredeti Brother tekercs

Jól olvasható és tartós címke

Termékleírás

TZeMQG35_main

Kiemelt tulajdonságok

  • 12mm széles, 5m hosszú
  • Kimagasló minőségű, eredeti Brother tekercs
  • Jól olvasható és tartós címke

Bemutatás

Ellenáll a legextrémebb körülményeknek is, legyen szó túl hideg vagy túl meleg hőmérsékletről, napsütésről, vízben ázásról, kémiai anyagokkal való érintkezésről vagy dörzsölésről, az eredeti Brother TZe-MQG35 12mm-es szalag kiállja a próbát, így ideális megoldás otthoni vagy irodai címkézésre egyaránt.

A matt laminált felületnek köszönhetően könnyen olvasható, nem tükröződik.  Kompatibilis azokkal a P-touch címkéző készülékekkel, amelyek a szalagkazetta burkolatán lévő TZ vagy TZe logóval rendelkeznek.

Kellékek és kiegészítők

Több információ mutatása
Kevesebb információ mutatása

Bemutatás

A 12 mm-es, lime zöld alapon fehér TZe-MQG35  feliratozó szalagot a legszigorúbb teszteknek vetettük alá annak érdekében, hogy Ön a lehető leghatékonyabb és megbízhatóbb feliratokat készíthesse.
A laminálási technológia segít abban, hogy címkéi ellenállóbbak és időtállóak legyenek, legyen szó mappák, polcok, tároló szekrények vagy tárolódobozok jelöléseinek elkészítéséről.

A TZe-MQG35 laminált felülete matt kivitelű, ami azt jelenti, hogy nem fog tükröződni a rajta lévő szöveg.

Ellenáll a legextrémebb körülményeknek is, legyen szó túl hideg vagy túl meleg hőmérsékletről, napsütésről, vízben ázásról, kémiai anyagokkal való érintkezésről vagy dörzsölésről.
 
Vissza a tetejére