Kosárban

Eredeti Brother TZe-MPRG31feliratozó szalag -Piros kockás alapon fekete felirattal, 12 mm széles.

Brother TZe-MPRG31feliratozó szalag -Piros kockás alapon fekete felirattal, 12 mm széles. 4m hosszú. Azokkal a P-touch címkéző készülékekkel kompatibilis, amelyek fedlapján szerepel a Tz vagy a Tze logó.

A praktikus Brother TZe-MPRG31 piros kockás alapon fekete feliratozó szalag segítségével könnyedén készíthet ízléses konyhai dekorációkat. Egy csipet kreativitás és mókázás, és máris kész a tartós, stílusos, kedves megjelenésű felirat. A felhasználási területek száma végtelen! Használhatja  akár kártyára, ajándékra, kézműves vagy egyedi készítésű tárgyakra.

Kiemelt tulajdonságok

  • 12mm széles, 4m hosszú
  • Kimagasló minőségű, eredeti Brother tekercs
  • Jól olvasható és tartós címke

Bemutatás

Az eredeti Brother TZe-MPRG31 feliratozó szalaggal kimagasló minőségű, könnyedén olvasható feliratokat készíthet.

Az átlátszó piros kockás alapon fekete TZe-MPRG31 szalag otthoni és irodai környezetbe egyaránt kitűnő megoldás. Egy kis kreativitás, szórakozással vegyítve és máris kész a tartós, stílusos, kedves megjelenésű felirat. A felhasználási területek száma végtelen! Használhatja  akár kártyára, ajándékra, kézműves vagy egyedi készítésű tárgyakra.

Az öntapadós címkéket úgy terveztük, hogy ellenálljanak a szélsőséges hőmérsékleteknek, vegyi anyagoknak, a kopásnak, a napfénynek és a vízbe merítésnek, így mind beltéri, mind kültéri használatra alkalmasak.

A TZe szalagkazetták gyorsan, egyszerűen cserélhetőek; számos színben, méretben és anyagban elérhetőek, ezáltal is biztosítva, hogy a P-touch készülék megfeleljen az Ön címkézési igénynek.

Kompatibilis