Eredeti Brother TZe-MPPH31 szalag – Pink szivecskés alapon fekete, 12mm széles

Brother TZe-MPPH31 szalag – 12mm széles

12mm széles, 4m hosszú

Kimagasló minőségű, eredeti Brother tekercs

Jól olvasható és tartós címke

Termékleírás

TZeMPPH31_main

Kiemelt tulajdonságok

  • 12mm széles, 4m hosszú
  • Kimagasló minőségű, eredeti Brother tekercs
  • Jól olvasható és tartós címke

Bemutatás

Fejezze ki szeretetét az eredeti, TZe-MPPH31 szalaggal. A pink színű szívekkel ellátott szalag kitűnő kiegészítője kézműves ajándékoknak, kártyáknak és édességeknek. Mivel laminált réteggel ellátott szalag, ezért nem kell aggódnia amiatt, hogy a szalagon a felirat sérülhet. Kompatibilis a P-touch címke nyomtatókkal, amelyek a szalagkazetta burkolatán a TZ vagy TZe logót mutatják.

Kellékek és kiegészítők

Több információ mutatása
Kevesebb információ mutatása

Bemutatás

A TZe-MPPH31 feliratozó szalagot a legszigorúbb teszteknek vetettük alá annak érdekében, hogy Ön a lehető leghatékonyabb és megbízhatóbb feliratokat készíthesse.

Mindegy, hogy mappákat vagy tárolókat feliratoz irodájában vagy egyedi jeleket nyomtat gyermekével, netán könnyen meg szeretné különböztetni a befőttes üvegeket és egyéb tárolókat, ez a szalag kitűnő megoldást kínál mindezekre.
 
A vízálló tervezésű, ragasztóanyaggal ellátott szalag, amely szinte bármilyen felülethez kiválóan tapad  és a fakulásmentes technológiával kiállja a próbát a legextrémebb körülmények között is. Az eredeti Brother TZe-MPPH31 feliratozószalag kiválasztásával biztos lehet benne, hogy a P-touch nyomtatóval együtt használva professzionális eredményeket érhet el és tartós címkéket készíthet.

 

Vissza a tetejére