1. Home
  2. Kellékek
  3. TZe-M951

Eredeti Brother TZe-M951 laminált szalag – Matt ezüst alapon fekete, 24mm széles

Brother TZe-M951 Matt ezüst alapon fekete szalag - 24mm széles

A TZe-M951 24 mm széles sokoldalú matt ezüst alapon fekete szalag használatával figyelemfelkeltő és esztétikus megjelenésű feliratokat készíthet. Akár fontos információkat jelenít meg az elektromos biztonsági tesztek és eszközökre vonatkozóan, akár dekorálásra használja, nem fog csalódni a végeredményben!  Beltéri és kültéri használatra egyaránt ajánlott. Kompatibilis a P-touch címke nyomtatókkal, amelyek a szalagkazetta burkolatán lévő TZ vagy TZe logóval rendelkeznek.

Kiemelt tulajdonságok

  • 24mm széles, 8m hosszú
  • Matt laminált felület a visszaverődések csökkentése érdekében
  • Kimagasló minőségű, eredeti Brother tekercs
  • Jól olvasható és tartós címke

Bemutatás

A TZe-M951 feliratozó szalagot a legszigorúbb teszteknek vetettük alá annak érdekében, hogy Ön a lehető leghatékonyabb és megbízhatóbb feliratokat készíthesse.

Ez a 24 mm-es matt ezüst alapon fekete szalag tökéletes ahhoz, hogy azonosítsa a szervezeten belül rögzített berendezéseket, és ideális az elektromos biztonsági tesztekhez is, hogy mikor esedékes a legközelebbi vizsgálat és mi az eredménye a legutóbbi tesztnek.

A vízálló tervezéssel, a ragasztóanyaggal, amely szinte bármilyen felülethez kiválóan tapad  és a fakulásmentes technológiával kiállja a próbát a legextrémebb körülmények között is.

A TZe-M951 rétegelt felülete matt színű, így nem áll fenn a tükröződés veszélye sem a szöveget illetően.

Az eredeti Brother TZe-M951 feliratozószalag kiválasztásával biztos lehet benne, hogy a P-touch nyomtatóval együtt használva professzionális eredményeket érhet el és tartós címkéket készíthet.

Kompatibilis