Eredeti Brother TZe-M931 szalag matt ezüst alapon fekete, 12mm széles

Brother TZe-M931 Black on Matt Silver Labelling Tape – 12mm wide

12mm széles, 8m hosszú

Matt laminált felület a visszaverődések csökkentése érdekében

Kimagasló minőségű, eredeti Brother tekercs

Termékleírás

TZeM931_main

Jól olvasható és tartós címke

Kiemelt tulajdonságok

  • 12mm széles, 8m hosszú
  • Matt laminált felület a visszaverődések csökkentése érdekében
  • Kimagasló minőségű, eredeti Brother tekercs
  • Jól olvasható és tartós címke

Bemutatás

A TZe-M931 sokoldalú matt ezüst alapon fekete szalag használatával figyelemfelkeltő és esztétikus megjelenésű feliratokat készíthet. Akár fontos információkat jelenít meg az elektromos biztonsági tesztek és eszközökre vonatkozóan, akár dekorálásra használja, nem fog csalódni a végeredményben!  Beltéri és kültéri használatra egyaránt ajánlott. Kompatibilis a P-touch címke nyomtatókkal, amelyek a szalagkazetta burkolatán lévő TZ vagy TZe logóval rendelkeznek.

Kellékek és kiegészítők

Több információ mutatása
Kevesebb információ mutatása

Bemutatás

A TZe-M931 feliratozó szalagot a legszigorúbb teszteknek vetettük alá annak érdekében, hogy Ön a lehető leghatékonyabb és megbízhatóbb feliratokat készíthesse.

Ez a 12 mm-es matt ezüst alapon fekete szalag tökéletes ahhoz, hogy azonosítsa a szervezeten belül rögzített berendezéseket, és ideális az elektromos biztonsági tesztekhez is, hogy mikor esedékes a legközelebbi vizsgálat és mi az eredménye a legutóbbi tesztnek.

A vízálló tervezéssel, a ragasztóanyaggal, amely szinte bármilyen felülethez kiválóan tapad  és a fakulásmentes technológiával kiállja a próbát a legextrémebb körülmények között is.

A TZe-M931 rétegelt felülete matt színű, így nem áll fenn a tükröződés veszélye sem a szöveget illetően.

Az eredeti Brother TZe-M931 feliratozószalag kiválasztásával biztos lehet benne, hogy a P-touch nyomtatóval együtt használva professzionális eredményeket érhet el.és tartósak.

Vissza a tetejére