Eredeti Brother TZe-FX621 szalag sárga alapon fekete, 9mm széles

Brother TZe-FX621 sárga alapon fekete - 9mm széles

9mm széles, 8m hosszú

Kimagasló minőségű, eredeti Brother tekercs

Jól olvasható és tartós címke

Termékleírás

TZeFX621_main

Kiemelt tulajdonságok

  • 9mm széles, 8m hosszú
  • Kimagasló minőségű, eredeti Brother tekercs
  • Jól olvasható és tartós címke

Bemutatás

A Brother TZe-FX621 flexibilis, sárga alapon feketeszalag speciális ragasztójának köszönhetően ideális a kábelek, vezetékek, PVC csövek vagy bármilyen más henger alakú címkék előállításához. Kompatibilis a P-touch címke nyomtatókkal, amelyek a szalagkazetta burkolatán a TZ vagy TZe logót mutatják.

Kellékek és kiegészítők

Több információ mutatása
Kevesebb információ mutatása

Bemutatás

Elsődlegesen kábelek és vezetékek azonosítására tervezett, szigorú teszteléseken átesett Brother TZe-FX621 flexibilis 9 mm-es szalag, a gyors és hatékony nyomtatásához és azonosításhoz.
Speciális ragasztóval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a címkéket könnyedén kábelre, PVC-csövekre vagy bármilyen más henger alakú felületre ragasszák. A Brother TZe-FX621 sárga alapon fekete jelölőszalag szintén alkalmas más, ívelt felületekre is. A címkét körbevezetheti a hangeres felületen, vagy használhatja a zászlós stílust is.

A P-touch nyomtatók széles választékával kompatibilis, a laminált címkéket úgy tervezték, hogy tartósan ellenálljanak a szélsőséges hőmérsékletnek, napfénynek, víznek, vegyi anyagoknak és kopásnak.

Vissza a tetejére