1. Home
  2. Kellékek
  3. TZe-FA3

Genuine Brother TZe-FA3 Fabric Tape Cassette – Blue on White, 12mm wide

Brother TZe-FA3 vasalható szalag, fehér alapon kék - 12mm széles

Gondoskodjon róla, hogy gyermeke nem keveri össze a saját ruháját vagy tornafelszerelését más gyerek ruháival! A praktikusan használható,12 mm széles TZe-FA3 vasalható szövetszalaggal azonosíthatja a ruhaneműket.. Az eredeti Brother TZe-FA3 szalag garantálja, hogy a címkék több mosás után is, hosszan fennmaradnak a textilen. A fehér alapon kék szöveg könnyen olvasható. kék fehér pedig biztosítja, hogy a címkék különösen könnyűek legyenek. Kompatibilis a P-touch címke nyomtatókkal, amelyek a szalagkazetta burkolatán a TZ vagy TZe logót mutatják.

Kiemelt tulajdonságok

  • 12mm széles, 3 méter hosszú
  • Vasalható szalag
  • Kimagasló minőségű, eredeti Brother tekercs
  • Jól olvasható és tartós címke

Bemutatás

A pamut ruhák azonosítására alkalmas, fehér alapon kék vasalható szövetszalagot a Brother szigorúan tesztelte, hogy ellenálljon a mosásnak.
A TZe-FA3 szalag könnyen vasalható a gyermekek ruhájához - csak nyomtassa ki a kívánt szöveget, tegye a szalagot a pamut felületre, tegyen egy darab ruhát a szalagra és nyomja rá a a forró vasat.

Az eredeti  Brother TZe-FA3 szalagot használva biztos lehet benne, hogy a készülék továbbra is a lehető legjobban működjön, s mindeközben tökéletes címkéket készítsen Önnek.

Kompatibilis