Brother TZe-CL6 fejtisztító szalag – 36mm széles

Brother TZe-CL6 fejtisztító szalag – 36mm széles

36mm széles szalag

Kimagasló minőségű, eredeti Brother tisztítószalag

Akár 100 használatra

Termékleírás

TZeCL6_main

Kiemelt tulajdonságok

  • 36mm széles szalag
  • Kimagasló minőségű, eredeti Brother tisztítószalag
  • Akár 100 használatra

Bemutatás

A P-touch címkéző készülékek tökéletes működödéséhez használjon eredeti Brother TZe-CL6 fejtisztító szalagot, amely eltávolítja a port és a törmeléket, így visszaállítja a nyomtató optimális teljesítményét, és biztosítja, hogy a címkék mindig jól olvashatók legyenek. Használható Tz és TZe logóval ellátott P-touch modelleknél, amelyek akár 36 mm / 24 mm szalag szélességet is kezelnek.

Kellékek és kiegészítők

Több információ mutatása
Kevesebb információ mutatása

Bemutatás

Hasznos kiegészítő eszköz a P-touch címkéző készülék felhasználóinak. Az eredeti TZe-CL6 nyomtatófej-tisztító szalagkazetta biztosítja, hogy a nyomtató továbbra is minőségi szalagokat készítsen.

A korábbi nyomtatásokból megmaradt pici törmelékek vízszintes vonalak megjelenését okozhatják a nyomtatott címkéken, és befolyásolhatja a készülék teljesítményét, így a címkéket nehezen olvashatóvá teheti.

A TZe-CL6 kazetta eltávolítja a port és a törmeléket a nyomtatófejből, így a nyomtató ismét az optimális nyomtatási teljesítményt nyújtja.

Ha rendszeresen használja az eredeti
tisztítókazettát a P-touch nyomtatóján, biztosítja, hogy a készülék továbbra is professzionális minőségű címkéket készítsen.

 
Vissza a tetejére