Eredeti Brother TZe-CL4 tisztító szalag – 18 mm széles

Brother TZe-CL4 tisztító szalag – 18 mm széles

18 mm/24 mm széles szalaggal használható

Kimagasló minőségű, eredeti Brother tisztító szalag

Akár 100 alkalmas használatra

Termékleírás

TZeCL4_main

18 mm vagy 24 mm széles szalagot támogató készülékkel használható

Kiemelt tulajdonságok

  • 18 mm/24 mm széles szalaggal használható
  • Kimagasló minőségű, eredeti Brother tisztító szalag
  • Akár 100 alkalmas használatra
  • 18 mm vagy 24 mm széles szalagot támogató készülékkel használható

Bemutatás

A P-touch címkéző készülékek tökéletes működödéséhez használjon eredeti Brother TZe-CL4, 18 mm széles fejtisztító szalagot, amely eltávolítja a port és a törmeléket, így visszaállítja a nyomtató optimális teljesítményét, és biztosítja, hogy a címkék mindig jól olvashatók legyenek. Használható Tz és TZe logóval ellátott P-touch modelleknél, amelyek akár 12 mm / 24 mm szalag szélességet is kezelnek.

Kellékek és kiegészítők

Több információ mutatása
Kevesebb információ mutatása

Bemutatás

Hasznos kiegészítő eszköz a P-touch címkéző készülék felhasználóinak. Az eredeti TZe-CL4 nyomtatófej-tisztító szalagkazetta biztosítja, hogy a nyomtató továbbra is minőségi szalagokat készítsen.

A korábbi nyomtatásokból megmaradt pici törmelékek vízszintes vonalak megjelenését okozhatják a nyomtatott címkéken, és befolyásolhatja a készülék teljesítményét, így a címkéket nehezen olvashatóvá teheti.

A TZe-CL4 kazetta eltávolítja a port és a törmeléket a nyomtatófejből, így a nyomtató ismét az optimális nyomtatási teljesítményt nyújtja.

Ha rendszeresen használja az eredeti tisztítókazettát a P-touch nyomtatóján, biztosítja, hogy a készülék továbbra is professzionális minőségű címkéket készítsen.

Vissza a tetejére