Eredeti Brother TZe-B51 szalag – Fluoreszkáló narancssárga, 24 mm széles

Brother TZe-B51 Fluoreszkáló narancssárga - 24 mm széles

24 mm széles, 5 m hosszú

Kimagasló minőségű, eredeti Brother tekercs

Jól olvasható és tartós címke

Termékleírás

TZeB51_main

Kiemelt tulajdonságok

  • 24 mm széles, 5 m hosszú
  • Kimagasló minőségű, eredeti Brother tekercs
  • Jól olvasható és tartós címke

Bemutatás

A TZeB51 fluoreszkáló narancssárga alapon fekete színű szalag, amely kiválóan alkalmas figyelemfelkeltésre, fontos információk jelölésére, figyelmeztető jelzések készítéséhez. A TZeB51 szalagot használva biztos lehet benne, hogy könnyen és egyértelműen tud azonosítani vészhelyzeteket. Azokkal a P-touch címkéző készülékekkel kompatibilis, amelyek fedlapján szerepel a Tz vagy a Tze logó.

 

 

Kellékek és kiegészítők

Több információ mutatása
Kevesebb információ mutatása

Bemutatás

A fluoreszkáló narancssárga alapon fekete színű szalag, amely kiválóan alkalmas figyelemfelkeltésre, fontos információk jelölésére, figyelmeztető jelzések készítéséhez. A TZeB51 szalagot használva biztos lehet benne, hogy könnyen és egyértelműen tud azonosítani vészhelyzeteket.

A szalag szigorúan tesztelték, hogy Ön a lehető legbiztonságosabb és legmegbízhatóbb kellékkel dolgozhasson.

A TZe-B51, 24 mm-es  fluoreszkáló narancssárga szalagot használva nem kell aggódni a szöveg megfakulása, mivel a laminált technológiának köszönhetően tartósan ellenáll a hőmérsékletnek, víznek, napfénynek és dörzsölésnek.

Az eredeti Brother TZe-B51 feliratozó szalag kiválasztásával biztosítja azt is, hogy a P-touch készülék továbbra is a lehető legjobban működjön, és olyan eredményeket biztosítson Önnek, amelyek egyértelműek, olvashatók és tartósak.

 
Vissza a tetejére