1. Home
  2. Kellékek
  3. TZe-335

Eredeti Brother TZe335 szalagkazetta - fekete alapon fehér, 12 mm széles

BrotherTZe335 fekete alapon fehér laminált szalag - 12 mm széles - a szalag 8 m hosszú - kompatibilis azokkal a P-touch címkenyomtatókkal, ahol a szalagkazettán a TZ vagy a TZe logó látható.

Az eredeti Brother fekete alapon fehér TZe335 laminált szalag bármilyen címkézési feladat elvégzésére kiválóan alkalmas, legyen szó mappák, USB memóriák, iratszekrények vagy akár tároló dobozok megjelöléséről. A TZe335 szalag otthoni és irodai környezetben is egyaránt jól használható, és mindenkor megbízhatóan tartós címkéket készíthet vele.

Kiemelt tulajdonságok

  • 12 mm széles, 8 m hosszú
  • Kiváló minőségű eredeti Brother tekercs
  • Tartós, könnyen olvasható címkék

Bemutatás

Az eredeti Brother TZe335 laminált szalag használatával címkéi mindig tartósak lesznek.

A fekete alapon  fehér szalagokkal végtelenül hasznos címkéket tud nyomtatni, amelyek segítségével akár otthon, akár az irodában bármikor könnyedén meg fogja találni aktáit vagy tárolt tárgyait.

A 12 mm-es laminált Brother TZe335 szalag kompatibilis számos Brother címkenyomtatóval és mivel a Brother P-touch laminált címkék úgy lettek kifejlesztve, hogy azok a legszélsőségesebb körülményeknek is ellenálljanak, így Ön biztos lehet abban, hogy a hőmérsékletváltozás, napfény, víz, vegyszerek vagy kopás nem fogják befolyásolni azok olvashatóságát és ellenállóságát.

A TZe335 kazetta cseréje a Brother címkenyomtatóban gyors és egyszerű, így szinte rögtön folytathatja tartós címkéinek nyomtatását.

Kompatibilis