1. Home
  2. Kellékek
  3. TX-631

Eredeti Brother TX631 szalagkazetta - sárga alapon fekete, 12 mm széles

Brother TX631 sárga alapon fekete laminált szalag - 12 mm széles

A rendkívül sokoldalú TX631 szalag úgy lett kifejlesztve, hogy az a legszélsőségesebb hőmérsékletnek és környezetnek is ellenálljon, így Ön mindenkor garantáltan tartós címkéket tud vele készíteni.  A sárga alapon fekete fényes címkék bármilyen felhasználásra alkalmasak, akár otthon, akár irodában vagy más környezetben.

Kiemelt tulajdonságok

  • 12mm széles, 15m hosszú
  • Kimagasló minőségű, eredeti Brother tekercs
  • Jól olvasható és tartós címke

Bemutatás

Az eredeti Brother TX631 szalagkazetta használatával címkéi mindig tartósak lesznek. A sokoldalú TX631 címkék több rétegűek, így kiállják a legszélsőségesebb hőmérséklet és környezet próbáját is, a címkék felirata pedig mindig olyan élesen látható és könnyen olvasható, mintha akkor ragasztotta volna fel.

A TX631 szalagok UV-és vízállóak és ellenállnak a vegyszereknek, a kopásnak, a napfénynek és a nedvességnek. 

A TX631 tökéletes megoldás a polcok, akták, tárolódobozok vagy kábelek azonosításra irodákban, munkahelyeken vagy akár otthon is.  Az öntapadó TX631 laminált szalag egyaránt alkalmas kültéri és beltéri használatra is. Számos tesztnek vetettük alá a szalagot annak biztosítása érdekében, hogy Ön a szalagot bárhol, akárhol használhassa.

A TX631 kompatibilis számos P-touch címkenyomtatónkkal, és teljesítményének és sokoldalúságának köszönhetően szinte bármilyen címkézési feladatot el tud vele végezni. 

Kompatibilis